Πολύ δύσκολα τα πράγματα στη Volley League…

Θα συζητηθεί ακόμη και πρόταση για κλειστή Λίγκα, καθώς το οικονομικό πρόβλημα φαντάζει άλυτο…

Βόλει, Διάφορα

Τι 11, τι 10, τι 9 ομάδες… η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη δεν πρωτοτύπησε ως προς τα ακριβή συμπεράσματα που… δεν βγήκαν. Στη “μάχη” της αδειοδότησης μπαίνουν και οι 11 ομάδες με την ΑΕΚ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να ζητούν πίστωση χρόνου.

Χρόνος ο οποίος σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να είναι δεδομένος και δεν είναι και όχι απλά δεν είναι αλλά λέμε και κάθε πέρυσι και καλύτερα! Από εκεί και πέρα, φυσικά για wild card και την πρόταση της Κοζάνης ούτε λόγος. Μάτια ερμειτικά κλειστά, τόσα όσα και η ικανοποίηση για τον μονό (!!!) αριθμό ομάδων που υπάρχει στην προκήρυξη.

Στις 20/7 ξεκινούν οι αδειοδοτήσεις από τη Λίγκα αλλά θα τολμήσουμε να προβλέψουμε ότι η διαδικασία θα πάρει χρόνο… και αν προσθέσουμε και την επίσημη αδειοδότηση από την ΕΕΑ, αριθμό ομάδων θα έχουμε τέλος Σεπτέμβρη!

Εννέα παρούσες, Skype ο Ηρακλής, απών ο Φοίνικας

Πάμε και στο απουσιολόγιο… Στη Γενική συνέλευση έδωσαν το “παρών” οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Παμβοχαϊκού, ΑΟΠ Κηφισιάς, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΟΦΗ, Ελπίδας Αμπελοκήπων αλλά και ο Ηρακλής με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο απουσιολόγιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει διοίκηση, δεν έχει κάνει μεταγραφές αλλά η ελπίδα και η ευχή ότι το Πειρατικό θα βρει τη λύση με τη βοήθεια των νησιωτών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης παραμένει.

Η ΑΕΚ μίλησε για ερασιτεχνικό αλλά τελικά θα προσπαθήσει για τη Volleyleague

Περίπου 4-5 ώρες η Γενική Συνέλευση προβληματίστηκε και εξέφρασε απόψεις και αντιρρήσεις πάνω στους προβληματισμούς που εξέφρασε η ΑΕΚ μέσω των εκπροσώπων της ως προς τη γενική λειτουργία και τις παθογένειες της ΕΣΑΠ. Η λογική των εκπροσώπων της Ένωσης και η όποια πίεση στα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι είχε να κάνει με το διττό ερώτημα  ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό πρωτάθλημα! Στο φινάλε πάντως και παρά τον ντόρο που έγινε, η ΑΕΚ συμφώνησε να προσπαθήσει να φέρει εις πέρας τις διαπραγματεύσεις με τους αθλητές και να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα,

Πρόταση για κλειστή Λίγκα από τον Εθνικό

Η κ. Χρυσή Λουπασάκη ήταν η μόνη γυναίκα της Γενικής Συνέλευσης και η εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία έριξε στο τραπέζι την πρόταση της κλειστής Λίγκας -όπως είχαμε προαναγγείλει- με τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΣΑΠ, κ. Ηλιάδη να εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί αφού χρειάζεται τόσο η έγκριση της ΕΟΠΕ, όσο και νομοθετική ρύθμιση. Από εκεί και πέρα ο Εθνικός διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αγωνιστεί και στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Και όλοι μαζί και… χώρια για την τηλεόραση

Αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την ΕΡΤ, το τοπίο παραμένει θολό. Η νέα κυβέρνηση μόλις πριν λίγες μέρες ορκίστηκε και το μόνο βέβαιο είναι ότι η επαφή αλλά και το όποιο αποτέλεσμα δεν μπορούν να προδικαστούν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΕΣΑΠ θα προσπαθήσει κεντρικά να κλείσει το deal, όμως αν αυτό δεν τελεσφορήσει τότε κάθε ομάδα θα μπορέσει να διαπραγματευτεί μόνη της.

Πηγή: volleyplanet.gr

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top