Ο Κρόνος και η διερεύνηση όλων των εναλλακτικών σεναρίων

Μέχρι τέλους της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Καραϊσαρλή, ενώ στον Ηρακλή εξαντλούν όλες τις δυνατότητες για την καλύτερη δυνατή λύση, πέραν της υπόθεσης με την κερκυραϊκή ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον Ημίθεο δεν έχουν εστιάσει αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση του Κρόνου, αλλά εξακολουθούν να διερευνούν εξαντλητικά όλα τα σενάρια, με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή λύσης για την ποδοσφαιρική ομάδα, μέσω της παρουσίας της στην υψηλότερη δυνατή επαγγελματική κατηγορία.

Παράλληλα, πάντως, οι επαφές με τον Γιάννη Καραϊσαρλή για την ταυτόχρονη απόκτηση του ΑΦΜ του Κρόνου Αργυράδων και της συμμετοχής του ιδίου σε επενδυτικό ρόλο στη νέα ΠΑΕ, συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς από πλευράς των παραγόντων του Ηρακλή.

Οι δύο πλευρές θεωρούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, που «τρέχει», θα προκύψει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το αν είναι εφικτό να υλοποιηθεί το όλο deal, καθώς – έως τότε – θα έχουν εξετασθεί όλες οι παράμετροι εκατέρωθεν.

Ο Γιάννης Καραϊσαρλής ζήτησε να έχει δίπλα του οικονομικούς υποστηρικτές, προκειμένου να μπει μπροστά και να αναλάβει τη θέση του μεγαλομετόχου, του προέδρου και του βασικού χρηματοδότη της νέας ΠΑΕ και της νέας ομάδας και ήδη η επιτροπή σωτηρίας έχει περάσει σε μία διαδικασία διεξοδικής παράθεσης στοιχείων προς τον παράγοντα της κερκυραϊκής ομάδας, σχετικά με τους επιχειρηματίες της «κυανόλευκης» πτέρυγας, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια.

Αν και εφόσον λάβει τις απαιτούμενες εγγυήσεις ο πρόεδρος της κερκυραϊκής ομάδας εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει στο συγκεκριμένο εγχείρημα, το οποίο βασίζεται στη λογική του να δοθεί ταυτόχρονη λύση, τόσο στην εταιρική μεταβολή της ΠΑΕ, μέσω ενός «καθαρού» ΑΦΜ, όσο και στην εξεύρεση ενός κεντρικού χρηματοδότη – μεγαλομετόχου.

Βεβαίως, όπως υπογραμμίσαμε εξ αρχής, τίποτε δεν είναι βέβαιο ως προς την τελική επιλογή λύσης από την “κυανόλευκη” πλευρά, καθώς παράλληλα “τρέχουν” και άλλες περιπτώσεις…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top