- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ηρακλής

Η σχετική ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζοντας την προσπάθεια για την επάξια επιστροφή της Ομάδας στην Α1 ετοίμασε και παρουσιάζει το χορηγικό της πρόγραμμα για τη σεζόν 2019-2020.

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και την επιστροφή στη φυσική μας θέση, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας, εταιρίες και ιδιώτες, το καλύτερο περιβάλλον προβολής και ανάπτυξης του επικοινωνιακού τους μηνύματος.

Στο χορηγικό πρόγραμμα που είναι άμεσα διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο περιλαμβάνονται ενότητες, όπως το προφίλ και η ιστορία του Συλλόγου μας, οι εμπορικές ευκαιρίες και συνέργειες που προσφέρει η ΚΑΕ, η επικοινωνία και τα επιχειρηματικά προνόμια, που απολαμβάνει ο εκάστοτε στρατηγικός συνεργάτης/χορηγός, τα σημεία διαφημιστικής προβολής στο ιστορικό Ιβανώφειο, καθώς και οι υπηρεσίες προβολής και φιλοξενίας που προσφέρει η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εμπορική Διεύθυνση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στα γραφεία της Ομάδας μας, στο Ιβανώφειο (Αγίου Δημητρίου 159Α με 3ης Σεπτεμβρίου, τηλ.2310-219233, 2310-310310) και στο e-mail: info@iraklis-bc.gr και marketing@cosmosadv.gr

No photo description available.
Image may contain: text