- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η ώρα των ανακοινώσεων για Καστρίτη και ρόστερ

Η αμήχανη περίοδος της αναμονής ολοκληρώθηκε για το “κυανόλευκο” μπάσκετ, καθώς η διοίκηση είναι, πλέον, έτοιμη να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τον αντικαταστάτη του Κώστα Μέξα στο τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης, αλλά και των πρώτων παικτών, οι οποίοι θα συνθέσουν το νέο ρόστερ, που θα δώσει τη μάχη στη Basket League.

Βεβαίως, για τη θέση του κόουτς αναμένεται να ανακοινωθεί ο Γιάννης Καστρίτης, περίπτωση, η οποία είχε ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες, με τον 37χρονο τεχνικό να επίκειται να αναλάβει και επισήμως τα νέα καθήκοντά του, ανακοινώνοντας και τους συνεργάτες, που θα τον πλαισιώσουν.

Παράλληλα, αναμένονται και οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, με δεδομένο ότι θα παρακαμφθεί η αιτία της διαφωνίας του Θόδωρου Δρακόπουλου και του Κώστα Μέξα και θα παραμείνουν κάποιοι παίκτες της ομάδας της περασμένης περιόδου.

Ο πρόεδρος είχε δημοσίως τοποθετηθεί υπέρ της παραμονής του κορυφαίου της χρονιάς ανόδου, Κώστα Κακαρούδη και του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για τον οποίο – όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ – υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει στον Ημίθεο σε άλλο ρόλο, μετά το πέρας της αγωνιστικής καριέρας του.

Παράλληλα, οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με άλλες περιπτώσεις παικτών, οι οποίες σταδιακά θα ανακοινωθούν…