Αποχώρησε από την επιτροπή ο Χρήστος Αντωνέλης

Εξοργισμένος από συμπεριφορές ο Ηρακλειδέας επιχειρηματίας – Εκτός επιτροπής και ο Σάκης Αποστολίδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας του “κυανόλευκου” ποδοσφαίρου εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση λύσης, μετά και τη συνάντηση για την εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου, η οποία δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως, στην από εδώ και πέρα προσπάθειά τους δεν μπορούν να υπολογίζουν στη συμβολή του Χρήστου Αντωνέλη, ο οποίος σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του από την επιτροπή, όντας, μάλιστα και ιδιαίτερα εξοργισμένος.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι, από την αρχή της συμμετοχής του στην όλη προσπάθεια, παρέμενε χωρίς ενημέρωση για τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες των υπολοίπων μελών της επιτροπής, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να ανεχθεί περαιτέρω, καθώς η απουσία ενημέρωσής του κορυφώθηκε μέσα από τα τεκταινόμενα της συνάντησης στον Βόλο, στην οποία, βεβαίως, δεν μετείχε.

Σαφώς και πρόκειται περί πλήγματος στο εγχείρημα, το οποίο αποπειράται η «κυανόλευκη» οικογένεια και είναι κρίμα, που το υφίσταται για εξαιτίας τέτοιοων λόγων…

Εκτός επιτροπής και ο Σάκης Αποστολίδης

Από την επιτροπή αποχώρησε και ο Σάκης Αποστολίδης, για τελείως διαφορετικούς λόγους από τον Χρήστο Αντωνέλη. Μάλιστα, πρόκειται για λόγους τους οποίους δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει ο Ηρακλειδέας παράγων, με το αποτέλεσμα, πάντως, να καταγράφεται και να εμφανίζει δύο απώλειες στελεχών από την “task force”, που συγκροτήθηκε για την εξεύρεση λύσης για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top