2.00 και στην ρεβάνς

Έγραφα χθες ότι θα το κάνει ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερα από 90 λεπτά και έτσι ακριβώς συνέβη. Με γκολ της Χρούνεν στο 9ο λεπτό της παράτασης η Ολλανδία επικράτησε 1-0 της Σουηδίας και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Σεβασμός και θαυμασμός για την ομάδα που δεν έχει σταματήσει να πληρώνει…

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Πολύ μικρής δυναμικότητας οι ομάδες σε αυτόν τον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά θα κάνω ένα μικρό ποντάρισμα σε ένα ζευγάρι, βάσει των όσων συνέβησαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πριν από μία εβδομάδα λοιπόν στην Ανδόρρα, η Σαντ Ζούλια επικράτησε 3-2 της Γιουρόπα, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και παρότι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 75ο λεπτό. Πέτυχε μάλιστα το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις και λογικό ήταν να υπάρξουν έντονοι πανηγυρισμοί. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων οι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και ειδικότερα στην Γιουρόπα, αφού η Σαντ Ζούλια έχει και αρκετούς Γάλλους, όπως άλλωστε συμβαίνει και στον πληθυσμό του μικρού αυτού κρατιδίου. Επίσης πρόκειται για δύο ομάδες που κατέκτησαν την 2η θέση στα περσινά εθνικά πρωταθλήματα και αμφότερες αισιοδοξούν για την πρόκριση.

Η γηπεδούχος ομάδα από το Γιβραλτάρ προσφέρεται ως φαβορί για την νίκη σήμερα αλλά προσωπικά θα προτιμήσω το αμφίσκορο, αφού και οι δύο θα κυνηγήσουν γκολ για την πρόκριση και οι επιθέσεις τους είναι πιο ποιοτικές από τις άμυνές τους.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες στο bet-hoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top