Βόλος, τέλος – Οριστικό “όχι” και γραπτή τοποθέτηση από Μπέο

Οι Ηρακλειδείς παράγοντες δεν μπόρεσαν να δελεάσουν τον δήμαρχο Βόλου στη σημερινή συνάντησή τους…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε τοίχο προσέκρουσε και η νέα προσπάθεια της “κυανόλευκης” πλευράς για εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου ΝΠΣ, όπως προέκυψε από τη σημερινή επαφή αντιπροσωπείας της επιτροπής σωτηρίας και του Ηλία Θεοδωρίδη με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δήμαρχος Βόλου δεν δελεάστηκε από την πρόταση, που του κατέθεσαν οι παράγοντες του Ηρακλή και απέρριψε για μία ακόμη φορά την προοπτική συμφωνίας.

Μάλιστα, προέταξε και πάλι την άρνησή του να μετακινηθεί η ομάδα στη Θεσσαλονίκη σε γραπτή δήλωση, την οποία εξέδωσε πριν από λίγο και έχει ως εξής:

“Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.
Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top