Κλείστε θέση στο Ιβανώφειο!

Νέα ενημερωτική ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ομάδας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Α1 Κατηγορία σε μια γεμάτη συγκινήσεις αγωνιστικά σεζόν, όπου η Ομάδα μας κέρδισε το χειροκρότημα και τον σεβασμό και πάλι όλης της Μπάσκετικής και φίλαθλης Ελλάδας, σας θέλουμε κοντά μας για να έχουμε την πορεία που αρμόζει στον Σύλλογο μας στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παραμένουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα, με την περσινή σεζόν, παρά το ότι η Ομάδα βρίσκεται πλέον σε μια κατηγορία όπου οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Ξεκινούν από τα 100€, με μειωμένες τιμές για ανέργους, φοιτητές, γονείς μελών της Ακαδημίας μας, και οικογενειακά εισιτήρια, θεσμός που θα συνοδευθεί από τη λειτουργία Οικογενειακής Κερκίδας.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένει Οικογένεια και για τον λόγο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2018-2019, να αποκτήσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας τους με έκπτωση 20%, δηλαδή σε τιμή 80 ευρώ για παράδειγμα στους κατόχους των Καρτών 100 ευρώ.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στη Basket League (κανονική περίοδος και playoffs μέχρι την ημιτελική φάση) και στους δύο πρώτους γύρους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 15% για αγορές από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που θα λειτουργήσει στο Ιβανώφειο, καθώς και ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της Ομάδας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κάτοχοι των νέων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εφοδιάζονται τώρα με απόδειξη πληρωμής από την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και θα παραλάβουν το αριθμημένο καρτελάκι τους, με barcode και στοιχεία, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 είναι:

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ

Θύρα 2 (“μικρή” κερκίδα, με κράτηση θέσεως): 200 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των “επισήμων”, στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσεως, άσπρα καθισματα): 200 ευρώ

Θύρα VIP (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσεως): 300 ευρώ

Καθίσματα VIP (16 θέσεις, κράτηση θέσεως, νερό ή αναψυκτικό ή καφές, είσοδος στο VIP Lounge, match programme σε κάθε αγώνα): 500 ευρώ

Court Side Box Seats (θέση μέσα στο γήπεδο για 4-6 ατομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP και δυνατότητα διαφημιστικής πινακίδας): 3000 ευρώ

Κατηγορίες εισιτηρίων

Εισιτήριο ανανέωσης. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2018-2019 έχει έως το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του, με έκπτωση 20%. Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Νέο εισιτήριο-Παραλαβή. Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ).

Παιδικό εισιτήριο: Παιδιά έως 12 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2007 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 50€ ΜΟΝΟ για τις Θύρες 1 και 6-7. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Εισιτήριο Ανέργων/Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 50€ για τη Θύρα 6. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εισιτήριο ΑΜΕΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.

Εισιτήριο Ακαδημιών: Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα αθλητή) έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 50€ για τη Θύρα 1.

Οικογενειακά εισιτήρια: Οι γονείς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία του Ιβανωφείου μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές που προσφέρονται μέσα από το οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας για τη Θύρα 1. Ο κάθε γονέας μπορεί να αγοράσει οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 75€, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο παιδί 25€. Για κάθε επόμενο παιδί, η είσοδος είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα πρέπει να μην έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Στην Οικογενειακή Κερκίδα θα γίνονται παιχνίδια και διαγωνισμοί για τα παιδιά, με δώρα.

ΜΕΛΗ

ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΟΝΕΑΣ

75€

75€

1ο παιδί

50€

125€

2ο παιδί

25€

150€

3ο παιδί

ΔΩΡΕΑΝ

150€

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου, έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail: info@iraklis-bc.gr, τηλ.: 2310-219233). Τα BOX θα μπορούν να φιλοξενήσουν 4-6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ και κοστίζουν 3.000€, ενώ παρέχονται τα προνόμια των θέσεων VIP seats.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Εγγυημένη θέση στο γήπεδο, πλην των Θύρας 1 και 6-7.

15% Έκπτωση στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας.

Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.

Συμμετοχή σε κληρώσεις εντός κι εκτός του γηπέδου.

Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 μέχρι και το Σάββατο 31 Ιουλίου 2019, θα έχουν προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσης και ειδικής εκπτωτικής τιμής οι κάτοχοι παλιών εισιτηρίων διαρκείας. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων.

Κατόπιν θα είναι ελεύθερη η διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας χωρίς περιορισμούς.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233). Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-20:00

Είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, προσβαση από το πάρκινγκ

Μπουτίκ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ (τηλ.: 2310-207715), εργάσιμες ημέρες και ώρες

* Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι χώροι, όπως και ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά

Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΙΒΑΝ: GR6001102120000021200492128)

Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr) το καταθετήριο και να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 2310-219233 και στο 6937216750 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β).

email: info@iraklis-bc.gr και iraklisbc@hotmail.com, σταθερό τηλ: 2310-219233, κινητό τηλ.: 6937216750

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!

 

Image may contain: one or more people, people standing and people on stage

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top