Πιθανότητες για SL2, μέσω Απόλλωνα Λάρισας

Η επιτροπή σωτηρίας θα εξετάσει αν υπάρχει φωτιά πίσω από τον… καπνό, που βγάζουν οι Λαρισαίοι…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι οι ιθύνοντες του Συλλόγου δεν έχουν αποκλείσει σε καμία περίπτωση ακόμη και την προοπτική συμμετοχής στη Super League 2, λόγω των πιθανών ανακατατάξεων, που μπορεί να επιφέρει η ανοργάνωτη και παντελώς αβάσιμη αναδιάρθρωση, την οποία προκάλεσε ο Βασιλειάδης, με κεντρικό πεδίο προβληματισμού τα τηλεοπτικά.

Μία ΠΑΕ, η οποία έχει θεμελιώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι εκείνη του Απόλλωνα Λάρισας, με τη διοίκησή της να δείχνει εξαιρετικά προβληματισμένη με την όλη κατάσταση, που διαμορφώνεται.

Πριν από αρκετό καιρό, ο Τομ Παπαδόπουλος είχε βολιδοσκοπήσει και τους Λαρισαίους για το ενδεχόμενο μίας συμφωνίας εταιρικής μεταβολής, μέσω του ΑΦΜ τους, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Βλέποντας, ωστόσο, πώς εξελίσσονται τα πράγματα, η ιδιοκτησία της θεσσαλικής ομάδας, φαίνεται να καθίσταται πιο δεκτική σε ανάλογη συζήτηση, με συνέπεια να προσελκύει εκ νέου το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον.

Αν και τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τόσο απλά, όσο στο αντίστοιχο της 3ης κατηγορίας (Football League), θεωρείται βέβαιο ότι τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας θα ασχοληθούν και με την περίπτωση του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει σε περιφερειακού τύπου ενασχόληση με το θέμα.

Μάλιστα, αναλόγως και των εξελίξεων στα άλλα ανοικτά μέτωπα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και επίσημη συνάντηση με την ιδιοκτησία της ομάδας από τον κάμπο, τις αμέσως προσεχείς μέρες.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top