Εβδομάδα επιλογής κόουτς, με φαβορί Καστρίτη

Τελική επαφή με την πλευρά του 37χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού και η οριστική απόφαση για την αντικατάσταση του Κώστα Μέξα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το θέμα του κόουτς αφέθηκε να “τραβήξει” για δύο προφανείς λόγους, καθώς – αφενός μεν – πάντα υπήρχε η ελπίδα υπαναχώρησης του Κώστα Μέξα, ώστε να αποδεχθεί τουλάχιστον την παρουσία του Κώστα Κακαρούδη στο νέο ρόστερ και – αφετέρου – είναι γνωστό ότι ο Θόδωρος Δρακόπουλος διάγει συνθήκες έλλειψης ρευστότητας αυτές τις μέρες, λόγω της αναμονής εισροών από το ελληνικό Δημόσιο όσον αφορά στην επιχείρησή του, με συνέπεια να μην είναι έτοιμος να προωθήσει αμέσως ζητήματα, που αφορούν στα μεταγραφικά.

Πάντως, το θέμα του κόουτς αναμένεται να κλείσει τις αμέσως προσεχείς μέρες, ώστε η νέα τεχνική ηγεσία να είναι σε θέση να καταστρώσει το πλάνο της, ασχέτως με το πότε θα είναι έτοιμη η διοίκηση να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταγραφικών επιλογών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την εκπροσώπηση του Γιάννη Καστρίτη, με τον 37χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό να παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του Κώστα Μέξα στον “κυανόλευκο” πάγκο.

Αν και εφόσον δεν προκύψει οριστική συμφωνία με τον Πατρινό τεχνικό, ο Θόδωρος Δρακόπουλος θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, τις οποίες έχει ήδη υπ’ όψιν του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top