Ορφανός: “Συμφώνησα, χωρίς καν να το συζητήσω…”

Για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή και τις προοπτικές της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο τοποθετήθηκε ο “κυανόλευκος” κόουτς.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα είπε ο Γιάννης Ορφανός στο Metropolis 95,5:

«Νομίζω ότι μετά από πέντε χρόνια δεν χρειάζεται να συζητάς και πολύ για να συμφωνήσεις με την οικογένεια του Ηρακλή. Η διοίκηση έχει δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό», είπε αρχικά ο ταλαντούχος προπονητής, ενώ σε ερώτηση για το αν ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ο Ορφανός σχολίασε:

«Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας για το μπάτζετ και τους στόχους της νέας σεζόν. Ζήτησα να μείνουν κάποιοι από τους παίκτες από το περσινό ρόστερ, και να αποκτηθούν κάποιοι νέοι αθλητές , ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο τη νέα αγωνιστική σεζόν». Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς όπου ο Ηρακλής έφθασε για δεύτερη χρονιά στον τελικό του κυπέλλου χάνοντας τον τίτλο στις λεπτομέρειες, ο έμπειρος τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε: «Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, δεν ξεκινήσαμε αλλά αλλά με τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στον δεύτερο γύρο πήγαμε πολύ καλά και φτάσαμε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, αλλά δεν καταφέραμε να το σηκώσουμε το τρόπαιο”. Όσο για το ποια θα είναι η φιλοσοφία για την επόμενη σεζόν και πόσοι ξένοι θα αποκτηθούν ο Γιάννης Ορφανός τόνισε: «Θα κινηθούμε λογικά στην απόκτηση των ξένων. Ο Ηρακλής έχει δείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι δεν παίρνει πολλούς ξένους. Από το θέμα των ξένων ευνοούνται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που έχουν και ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Οσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Ορφανός σχολίασε: «Η νέα χρονιά είναι περίεργη γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το πόσες ομάδες θα κατέβουν στο Πρωτάθλημα. Εμείς θα έχουμε έναν έξτρα ξένο αλλά η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Όσον αφορά τους δικούς μας στόχους είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να φτάσουμε σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου».

Τέλος, για τις προσπάθειες που κάνει ο Πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Μάκης Καλαϊτζίδης να φέρει στη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο όνομα για τη διαγώνιο ο Γιάννης Ορφανός σχολίασε: «Πράγματι είμαστε σε επαφές με κάποιους παίκτες αλλά δεν είναι εύκολο πάντα. Στόχος μας είναι να έχουμε έναν καλό διαγώνιο».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top