Έχει όλο το πακέτο για το 1.79

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχοντας φυσικά απέναντί της μία υποδεέστερη αντίπαλο, η Αργεντινή πήρε την νίκη-πρόκριση επί της Βενεζουέλας με 2-0 και θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών οι ΗΠΑ επικράτησαν 2-1 της διοργανώτριας Γαλλίας και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση. Το σκορ αυτό σε συνδυασμό με το διπλό της Αλμπισελέστε πλήρωσαν την δυάδα της χθεσινής στήλης.

 

Βραζιλία – Αργεντινή λοιπόν στον έναν ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα και στον άλλον έχει ήδη προκριθεί η Χιλή, η οποία χθες απέκλεισε στα πέναλτι την Κολομβία. Θεωρείτο αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Ρουέδα, κυρίως λόγω των επιβλητικών εμφανίσεων της Κολομβίας έως τώρα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η κάτοχος των δύο τελευταίων Κόπα Αμέρικα. Και η μοναδική ήττα που έχει έως τώρα η Χιλή είναι από την Ουρουγουάη με 0-1 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

 

Το αποτέλεσμα αυτό είχε δώσει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο στην Σελέστε και την δυνατότητα να έχει ευκολότερο αντίπαλο στα προημιτελικά, δηλαδή το Περού. Την ομάδα του Ταμπάρεζ την είχα στηρίξει στην πρεμιέρα, όταν και είχε επιβληθεί 4-0 του Εκουαδόρ και πιστεύω ότι αποτελεί το πιο οργανωμένο και συμπαγές σύνολο της διοργάνωσης. Είχε βέβαια στον όμιλο εκείνο το 2-2 με την Ιαπωνία που σίγουρα αποτελεί μία κακή παρένθεση σε μία μεγάλη σειρά επίσημων αγώνων τα τελευταία χρόνια.

 

Το Περού βρίσκεται στα προημιτελικά χάρη στην νίκη επί της πιο αδύναμης ομάδας της λατινοαμερικανικής ζώνης, της Βολίβίας, με 3-1. Στα άλλα δύο παιχνίδια ήρθε ισόπαλο χωρίς σκορ κόντρα στην Βενεζουέλα και γνώρισε την συντριβή από την Βραζιλία με 0-5. Θα λείψει απόψε ο Φαρφάν, ένας από τους λίγους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει, και η αποστολή του γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

 

Η Ουρουγουάη έχει 4 νίκες στις 5 πρόσφατες συναντήσεις με το Περού και απόψε διαθέτει όλο το «πακέτο» για να πανηγυρίσει μία ακόμα. Ικανοποιητικός ο άσος κοντά στο 1.80.

 

Στοιχηματικές εταιρίες και bonus παίζουν στο stoiximatikesetaireies.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top