Αναλαμβάνει επιτροπή για την εξεύρεση λύσης

Στη συγκέντρωση παραγόντων αποφασίστηκε η σύσταση επταμελούς επιτροπής, επικοινωνία για ξεκαθάρισμα προθέσεων από Τομ Παπαδόπουλο και διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για τις τελικές αποφάσεις.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η συγκέντρωση των παραγόντων του Ηρακλή, η οποία αποτέλεσε προϊόν πρωτοβουλίας του Θόδωρου Καράογλου, προχώρησε σε συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να κυλήσει η επιχείρηση εξεύρεσης διεξόδου για το ποδόσφαιρο των «κυανολεύκων» στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Αφού αναλύθηκε η κατάσταση από τους Θόδωρο Καράογλου, Φώτη Θέο, Νίκο Βαφειάδη και Κώστα Ιωακειμίδη (αποκαλύφθηκε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές για απόκτηση ΑΦΜ από σωματεία της Football League), αποφασίστηκε η σύσταση μιας επταμελούς επιτροπής, η οποία θα ασχοληθεί από σήμερα με το θέμα του ποδοσφαίρου, κατά απόλυτη αποκλειστικότητα.

Επικοινωνούν με Τομ για το τελικό ξεκαθάρισμα

Η πρώτη ενέργεια της επιτροπής θα αφορά στην επικοινωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο, ως μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, με σκοπό να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις ενασχόλησής του με την ομάδα από εδώ και πέρα σε τελικό και επίσημο επίπεδο. Όπως τονίστηκε, κανείς δεν πρέπει να απαξιώσει έναν επιχειρηματία, ο οποίος – μολονότι απέτυχε παταγωδώς –  έβαλε χρήματα στην ομάδα και έχει αναλάβει και υποχρεώσεις, που απορρέουν από την ενασχόλησή του με αυτήν, έναντι του Δημοσίου.

Γενική Συνέλευση για τελική απόφαση

Μόλις ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό η στάση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, η επιτροπή θα εκθέσει την πλήρη εικόνα ενώπιον Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο. Εκεί θα της δοθεί από την απόφαση, που θα λάβει η Συνέλευση, η κατεύθυνση για τις επόμενες κινήσεις της.

Αν οριστικοποιηθεί η επιθυμία για απόκτηση νέου ΑΦΜ, τότε η επιτροπή θα αναλάβει να προσελκύσει τον επιχειρηματία, ο οποίος θα επενδύσει στο νέο project, που θα περιλαμβάνει τη νέα και απαλλαγμένη από χρέη ΠΑΕ και την αγωνιστική προοπτική της ομάδας στην κατηγορία, στην οποία – τελικά – θα συμμετάσχει.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top