- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Χλιδάτος” επιχειρηματίας, “σφιχτός” μεγαλομέτοχος… (pics)

Αποκαλυπτικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ, το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Metrosport” και το μεταφέρουμε αυτούσιο:

 

Την ίδια ώρα που η οικογένεια τού ποδοσφαιρικού Ηρακλή αναζητεί λύση στο αδιέξοδο που έχει μπει η ομάδα, μετά τα ολέθρια διοικητικά λάθη που έκανε ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο ομογενής ιδιοκτήτης της ΠΑΕ διοργανώνει Χολιγουντιανά πάρτι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που διαρκούν 24 ώρες.

 

Οπως το τελευταίο με θέμα “Νύχτες του Μαρόκου” που διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες και κέρδισε τον θαυμασμό των προσκεκλημένων. O κ. Παπαδόπουλος που είναι σημαντικός επιχειρηματικός παράγοντας της Φιλαδέλφειας, αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι διαθέτει επιχειρηματική περιουσία, την οποία όμως δεν σκοπεύει να την αγγίξει για λογαριασμό της ΠΑΕ.

 

Διαμένει μαζί με την οικογένεια του σε μία πολυτελέστατη έπαυλη πολλών τετραγωνικών μέτρων η οποία διαθέτει και εκκλησία χωρητικότητας 50 ατόμων και για παρόμοια πάρτι ξοδεύει χιλιάδες ευρώ. Tην ίδια ώρα όμως προτείνει στους παίκτες να τους εξοφλήσει τους οφειλόμενους μισθούς καταβάλλοντας τους 100 ευρώ τη εβδομάδα!

 

Συμπέρασμα: Ανέλαβε την ΠΑΕ έχοντας συγκεκριμένο μπάτζετ το οποίο όταν τελείωσε έβαλε τελεία και παύλα στο παραγοντικό του ταξίδι, αφήνοντας τον Ηρακλή να παλεύει με τα κύματα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα “Metrosport”