Επίμονες πληροφορίες για κόουτς Καστρίτη, με ασίσταντ Καμπερίδη…

Η μπασκετική “πιάτσα” δεν δίνει πιθανότητες σύμπλευσης Δρακόπουλου και Μέξα – “Κυανόλευκο” ενδιαφέρον για Νώντα Παπαντωνίου και Γάιο Σκορδίλη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι μέρες κύλησαν και η εκκρεμότητα με τη θέση του κόουτς εξακολουθεί στον καλαθοσφαιρικό Ηρακλή, καθώς δεν επήλθε η επιθυμητή σύγκλιση μεταξύ Θόδωρου Δρακόπουλου και Κώστα Μέξα.

Αντιθέτως, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν επίμονες πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει επιλέξει τον αντικαταστάτη του 43χρονου τεχνικού στο πρόσωπο του Γιάννη Καστρίτη.

Ο ταλαντούχος (37χρονος) ομοσπονδιακός κόουτς (Εθνική ομάδα K20) και μέχρι πρότινος τεχνικός ηγέτης του Άρη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους “κιτρίνους” και οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στον δρόμο για το Ιβανώφειο…

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ασίσταντ κόουτς του Πατρινού τεχνικού θα είναι ο Σάββας Καμπερίδης, εξαιρετικά έμπειρος στην Α1 ως βοηθός προπονητή και με διπλή θητεία κατά το παρελθόν στον Ηρακλή, ως παίκτης.

Στοχεύουν σε Νώντα Παπαντωνίου και Γάιο Σκορδίλη

Όσον αφορά στον μεταγραφικό τομέα, σε επίπεδο απόκτησης Ελλήνων παικτών, οι “κυανόλευκοι” εκφράζουν ενδιαφέρον για τον 29χρονο (1.91) πλέι μέικερ, Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος διατηρεί πολλές παραστάσεις από το επίπεδο της Basket League.

Παράλληλα, επιχειρείται πιο έντονα, πλέον, η επιστροφή του Γάιου Σκορδίλη στο Ιβανώφειο, με τον ικανότατο 32χρονο (2.08) σέντερ να αποτελεί μεταγραφική επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top