Παπαϊωάννου: “Οι Ηρακλειδείς είναι απογοητευμένοι”

Ο βετεράνος άσσος του Ηρακλή αναφέρεται στην κατάσταση, που επικρατεί γύρω από το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή αλλά και την δική του διάθεση για επιστροφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου άσου:

Για την περσινή χρονιά: «Πέρυσι είπαν πολλά λόγια. Για ποιον λόγο να έρθει ένας επιχειρηματικός όμιλος στην Θεσσαλονίκη, για να τον βρίζουν; Πέρσι, κάθε μέρα ανακοινώναμε παίκτες, νομίζαμε θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανείς δεν ρώτησε ποιος είναι ο Παπαδόπουλος, να δει τα χρέη του Ηρακλή. Είμαι απογοητευμένος, εγώ 3 Ιουλίου τους χαιρέτησα. Μόνο συζητήσεις και επί του πρακτέου τίποτα, είμαι εκνευρισμένος. Υπάρχουν πάρα πολλοί απογοητευμένοι Ηρακλειδείς. Άμα γίνει τώρα μία εκδήλωση, δεν θα πάει κανείς από την οικογένεια του Ηρακλή».

Για το αν θα παραβρεθεί αν τον καλέσουν: «Εγώ είμαι πάντα στα δύσκολα. Το άγχος που είχα όταν ήμουν στην διοίκηση, δεν το είχα ούτε καν σαν ποδοσφαιριστής. Πέρσι κάποιοι έβγαλαν γούστα, γιατί δεν βγαίνει ο Παπαδόπουλος που πήγαν τα χρήματα; Δεν πρέπει οι Ηρακληδείς να ξέρουν; Είναι δυνατόν να έδωσε χρήματα και αυτά να μην έφτασαν ποτέ; Να βγει και να τα πει. Τα συμβόλαια που έδινε στους παίκτες, για να τα μάθει ο κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top