- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο κίνδυνος, που πρέπει – πάση θυσία – να αποφευχθεί…

Από την ώρα, κατά την οποία αποδείχθηκε ότι ο νυν μεγαλομέτοχος δεν έχει κατορθώσει να εγγυηθεί την προοπτική για μια νέα ΠΑΕ Ηρακλής, προερχόμενη από διαδικασία εταιρικής μεταβολής, οι φορείς του Ημίθεου έθεσαν ως στόχο την αναζήτηση αγωνιστικής διεξόδου για την ομάδα, ακόμη και στη χαμηλότερη των επαγγελματικών κατηγοριών, που θα αντιπροσωπεύει η νέα Football League.

Σε αυτό το σκεπτικό τους οδήγησε ο ορατός κίνδυνος – ελλείψει ενός βέβαιου επενδυτή, που θα αναλάβει το από εδώ και πέρα – να μην καταστεί εφικτό το να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου την προσεχή περίοδο ο «Γηραιός».

Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή, με τις λύσεις στον ζωτικής σημασίας οικονομικό τομέα να μην προκύπτουν, το φάσμα του συγκεκριμένου κινδύνου κάνει έντονα την εμφάνισή του και αυτό αποτελεί ένα απευκταίο ενδεχόμενο, το οποίο, όμως αδυνατούν να αποκλείσουν όσοι ασχολούνται με το τεράστιο αυτό θέμα.

«Από τη στιγμή, που έπεσε στην οικογένεια του Συλλόγου το βάρος της ευθύνης, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο. Όσο, όμως, δεν προκύπτει λύση στον οικονομικό τομέα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμη και το τραγικό ενδεχόμενο της αγωνιστικής απραξίας…», επισημαίνουν χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να διασκεδάσουν τους φόβους των Ηρακλειδέων…