Ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο ο Βέλλιος

Επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα για τον πρώην σέντερ φορ του Ηρακλή…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο Απόστολος Βέλλιος αποφάσισε την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πράττει μέσω της μεταγραφής του στον Ατρόμητο, με την αθηναϊκή ομάδα να ανακοινώνει επισήμως την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Απόστολε Βέλλιο καλώς όρισες στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Απόστολο Βέλλιο!

Ο Απόστολος θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά το βασικό κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες αφού πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές εμπειρίες και παραστάσεις από το εξωτερικό που διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική και δύναμή του. Ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Βέλλιος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ ενώ μετά τον Ηρακλή έπαιξε στις Αγγλικές Έβερτον και Μπλάκπουλ, στις Βέλγικες Λίρς και Μπέβερεν ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία έμεινε ελεύθερος για να έρθει στην ομάδα μας. Ο Έλληνας επιθετικός έχει σημειώσει και 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Απόστολος Βέλλιος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να γίνω και εγώ μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου. Η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος με έκαναν να αποδεχθώ άμεσα την πρόταση της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου κ. Χαριστέα και το νέο μου προπονητή κ. Αναστασίου.

Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και ο Ατρόμητος ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Αποδέχθηκα την πρόταση ενός συλλόγου που διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις στα επίπεδα του εξωτερικού, τις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους στόχους μας, θα ήθελα να κάνουμε σε πρώτη φάση μια καλή πορεία στην Ευρώπη ώστε να ενισχύσουμε και άλλο την εικόνα της ομάδας στο εξωτερικό και στη συνέχεια να πάμε ακόμα ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να πετύχω πολλά τέρματα με τη φανέλα του Ατρομήτου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Τέλος θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας γιατί γνωρίζω το πόσο πολύ αγαπάει τον Ατρόμητο και να τους πω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να κάνουμε το χαμόγελο στα χείλη τους ακόμα μεγαλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top