Χωρίς φως στο βάθος του τούνελ…

Αδυνατούν να καταγράψουν αισιόδοξα μηνύματα οι ασχολούμενοι με το θέμα της εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται και έχουμε «κατρακυλήσει» σε ένα ακόμη θερινό σαββατοκύριακο, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό, όσον αφορά στις προοπτικές προώθησης εξελίξεων στα θέματα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Θέματα, τα οποία – σε ουσιαστικό επίπεδο – παραμένουν βαλτωμένα, υπό τη λογική ότι δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» στο ζητούμενο της εξασφάλισης οικονομικής στήριξης στο εγχείρημα της νέας ΠΑΕ και – κατ’ επέκταση – στην υπόθεση της απόκτησης νέας φορολογικής ταυτότητας για τη δημιουργία αυτής της νέας ΠΑΕ.

Είναι ενδεικτικά της κατάστασης στασιμότητας, η οποία κυριαρχεί, τα λόγια Ηρακλειδέων παραγόντων, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις επαφές για εξεύρεση λύσης:

«Θα ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα το να ισχυριστούμε ότι έχουμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, η οποία να μας τροφοδοτεί με ελπίδες. Το οικονομικό της όλης ιστορίας αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο πεδίο δράσης και η αλήθεια είναι ότι – προς το παρόν – δεν βλέπουμε… φως. Μακάρι, τα δεδομένα να μεταβληθούν σημαντικά στη συνέχεια, διότι το οικονομικό είναι η βάση της επιτυχίας στην όλη προσπάθεια. Είναι αυτονόητο, ότι χωρίς να έχουμε λύσει το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορούμε καν να συζητάμε για νέο ΑΦΜ και προοπτική για την ομάδα…», εξηγούν, καταγράφοντας την πραγματικότητα, που χαρακτηρίζει την παρούσα φάση.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top