- Bluearena - https://bluearena.gr -

Απαιτείται ώθηση στα διαρκείας – Κοντά σε “σούπερ” διαγώνιο!

Τεράστια είναι η ανάγκη των διοικούντων την ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου για μία ώθηση στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας από πλευράς κόσμου, καθώς η υπόθεση του σχεδιασμού για την προσεχή περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη φάση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη έχει προχωρήσει σε προσυμφωνίες, τόσο αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας με τον κόουτς της ομάδας, Γιάννη Ορφανό, όσο και με βασικά στελέχη του περσινού κορμού, η παρουσία των οποίων θεωρείται απαραίτητη.

Παράλληλα, υπάρχουν προσυμφωνίες μεταγραφής σημαντικών Ελλήνων και ξένων παικτών, μεταξύ των οποίων και διαγώνιος πρώτος γραμμής, η απόκτηση του οποίου θα δημιουργήσει αίσθηση, εφόσον υλοποιηθεί.

Για να προχωρήσουν όλα αυτά σε ουσιαστικό επίπεδο και α καταστούν ανακοινώσιμα, οι διοικούντες αναμένουν να συγκεντρώσουν ένα σοβαρό ποσό από την πώληση διαρκείας, ώστε να αποπληρώσουν το τελευταίο τμήμα των οφειλών της περιόδου, που πέρασε, αλλά και να προκαταβάλουν χρήματα στους αθλητές, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τη μεταγραφική αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ…