Και διπλό και Over 2.5

Η Ρουμανία πανηγύρισε νίκη με 4-2 επί της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21. Ένα αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση και δικαίωσε την επιλογή μου για το GG. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ στο 76ο λεπτό με πέναλτι και στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο…

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Θα παραμείνω στην ίδια διοργάνωση, για την οποία διεξάγεται απόψε η 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Η Πολωνία έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης με δύο νίκες έως τώρα αλλά δεν αποκλείεται να ηττηθεί απόψε από την Ισπανία που έχει ήδη 3 βαθμούς. Έτσι αν η Ιταλία νικήσει το αδιάφορο Βέλγιο θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και εκεί θα παίξουν ρόλο τα γκολ.

 

Η διοργανώτρια Ιταλία είναι εκ των φαβορί για το τρόπαιο και απόψε στο MAPEI Stadium αναμένεται να έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της. Ήταν σίγουα έκπληξη η ήττα με 0-1 από την Πολωνία και ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων είχε επικρατήσει 3-1 της Ισπανίας. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του Ντι Μπιάτζιο που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Με Κιέζα, Κιν, Κουτρόνε και Ορσολίνι στην επίθεση είναι σπάνιο φαινόμενο να μένει στο μηδέν η συγκεκριμένη ομάδα. Απόψε πάντως θα κυνηγήσει νίκη με πολλά γκολ διαφορά και μπορεί να τα καταφέρει ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί ο Ορσολίνι λόγω ενός τραυματισμού.

 

Το Βέλγιο είναι μαχητικό σύνολο, με καλή φυσική κατάσταση αλλά και πολλές αμυντικές αδυναμίες. Ηττήθηκε 3-2 από την Πολωνία και 1-2 από την Ισπανία. Απόψε θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και είναι βέβαιο πως θα δεχθεί έντονη πίεση από το ξεκίνημα.

 

Ανώτερη ποιοτικά η Ιταλία που θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της, ίσως και κάποια σφυρίγματα υπέρ της ως διοργανώτρια. Χαμηλά το διπλό αλλά μπορεί να συνδυαστεί με το Over 2.5, αφού το Βέλγιο μπορεί να συμβάλλει στην επιθυμία της αντιπάλου της για ένα παιχνίδι με ρυθμό και αρκετά γκολ.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιιρίες στο bet-hoven.net

Σχετικά Άρθρα

Back to Top