Τουτζιάρης: “Στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ ο Ηρακλής”

Ο βετεράνος του Ηρακλή αναφέρεται στα δεδομένα, που υπάρχουν για το μέλλον της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά, όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Φάνης Τουτζιάρης:

Για το αν βλέπει κάποια λύση για τον Ηρακλή: «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον Ηρακλή. Εχουμε φτάσει στο χειρότερο δυνατό σημείο. Είμαστε χειρότερα από τη συνέλευση που αποφασίσαμε να πάμε στη Γ΄Εθνική. Οι επαγγελματικές κατηγορίες χρειάζονται λεφτά και μετόχους. Αν δε βγει κάποιο άτομο μπροστά, ο Ηρακλής δεν μπορεί να παίξει σε επαγγελματική κατηγορία, άσχετα από το αν καταφέρει να αγοράσει ΑΦΜ. Ο κόσμος του Ηρακλή μπορεί να πληρώνει αλλά το θέμα είναι ποιος θα είναι ο κύριος μέτοχος. Υπάρχει πόθεν έσχες και πολλά πράγματα για να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης μιας ομάδας. Πιστεύω πως πρέπει να βρεθέι ένα άτομο που θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας, να γίνει κύριος μέτοχος, αν βρούμε ΑΦΜ γιατί είναι επαγγελαμτικές κατηγορίες, και ο κόσμος του Ηρακλή να κάνει “φτου κι απ΄την αρχή”. Τουλάχιστον αυτή τη φορά χωρίς τα χρέη και τα επαναλμβανόμενα λάθη του παρελθόντος. Μερίδιο ευθύνης έχει καί η πολιτεία αφού όταν έρχεται κάποιος υποτίθεται ότι έχει ελεγθεί. Αλλά από ότι φαίνεται δεν ελέγχεται κανείς».

Για το πόσο εκτιμά ότι κοστίζει ένας ΑΦΜ: «Δεν έχω τιμοκατάλογο. Υπάρχουν ομάδες που μπορεί να θέλουν να βγούν στις επαγγελματικές κατηγορίες και να μην υπάρχει άνθρωποι να τις αναλάβουν. Δεν είναι εύκολο να κατεβεί μια ομάδα σε επαγγγελματική κατηγορία χωρίς κόσμο ή τα απαραίτητα οικονομικά μέσα. Το θέμα είναι ότι αν δεν βρεθεί μία λύση ώστε να ηγηθεί κάποιος μιας προσπάθειας και ο κόσμος του Ηρακλή να σταθεί αρωγός όχι με λόγια αλλα με έργα πλέον γιατί όταν ξεκινήσαμε στη Γ’ Εθνική ο κόσμος στήριξε αλλά ήταν ερασιτεχνική η κατηγορία. Αυτή τη στιγμή αν πάρουμε ΑΦΜ στη Football League πάλι χρειάζονται χρήματα. Ο κόσμος πιστεύω θα στηρίξει έμπρακτα και με πολύ περισσότερο πάθος άσχετα αν είναι απογοητευμένος».

Για το αν υπάρχει ο άνθρωπος που θα αναλάβει ο Ηρακλής: «Από τη στιγμή που ο Παπαδόπουλος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση αν έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διοκτησιακό καθεστώς με τον Παπαδόπουλο στην Αμερική και φέρεται και άγεται ως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που έπεσε κατηγορία. Πρέπει κάτι να πει ο Παπαδόπουλος».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top