- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σε διπλό ταμπλό…

Η ορθολογική σειρά εξέλιξης των γεγονότων θα έπρεπε να αφορά πρώτα στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης της προσπάθειας για τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής και ακολούθως στις επαφές για την εξαγορά των εταιρικών στοιχείων ενός άλλου σωματείου, προκειμένου να αποκτήσει η «κυανόλευκη» εταιρεία νέο και απαλλαγμένο από χρέη ΑΦΜ.

Ωστόσο, επειδή η πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι όσοι πρωταγωνιστούν σε αυτήν την προσπάθεια είναι εντελώς διαφορετική, με τον χρόνο να πιέζει αμείλικτα, είναι εξ ανάγκης υποχρεωτικό οι δύο διαδικασίες να κινούνται ταυτόχρονα.

Δηλαδή, την ίδια ώρα, που διενεργούνται επαφές με υποψηφίους χρηματοδότες, εξελίσσονται και οι αντίστοιχες για επίτευξη συμφωνίας με διοίκηση ομάδας, η οποία είναι διαθέσιμη να συμβάλλει στην εταιρική μεταβολή του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Αυτές οι ομάδες κινούνται στο επίπεδο της νέας Football League, καθώς εκεί εμφανίζεται μία δεκτικότητα ως προς αυτήν την προοπτική και αναμένονται εξελίξεις επ’ αυτού τις προσεχείς μέρες.

Εξελίξεις, επίσης, αναμένονται και στον τομέα των ανθρώπων, οι οποίοι θα αναλάβουν να υποστηρίξουν οικονομικά το νέο project, είτε αυτές θα αφορούν σε ομάδα επιχειρηματιών, που θα διαμοιραστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων, είτε σε υποψήφιο μεγαλομέτοχο και υποστηρικτική ομάδα μετόχων, είτε σε κάποιο άλλο πλάνο και μέθοδο εξασφάλισης χρηματοδότησης για τη νέα εταιρεία του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».