- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οργή του Γ.Σ. για τους απλήρωτους λογαριασμούς στη Μίκρα

Η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των εγκαταστάσεων της Μίκρας από το καθεστώς του Τομ Παπαδόπουλου, στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, τον Γυμναστικό Σύλλογο, αποκάλυψε το πλήρες μέγεθος της κακοδιαχείρισης από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ.

Σύμφωνα, με την μαρτυρία της διοίκησης του Ερασιτέχνη, διαπιστώθηκε ότι η διοίκηση Παπαδόπουλου άφησε απλήρωτο τον λογαριασμό της ύδρευσης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ για διάστημα ενός χρόνου (!!!), όπως και τον λογαριασμό του ρεύματος για τους τρεις τελευταίους μήνες.

Επίσης, προέκυψε οφειλή προς την εταιρεία, η οποία ανέλαβε τον ρουχισμό της ομάδας, ενώ δεν αποδίδονταν το ενοίκιο στον Ερασιτέχνη, μολονότι από πλευράς του Γ.Σ. είχε εξασφαλιστεί για την ΠΑΕ μία χορηγία ύψους 30.000 ευρώ…

Όπως είναι απολύτως ευνόητο, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη Ηρακλή είναι πραγματικά έξαλλοι με την κατάσταση, την οποία παρέλαβαν από τη διοίκηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Κατάσχεση εξοπλισμού γραφείων

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο, λοιπόν, αποδεικνύεται, αυτό, το οποίο γράφαμε εδώ και καιρό, ότι δηλαδή η διοίκηση της ΠΑΕ, πέραν των παλαιών οφειλών, τις οποίες «κληρονόμησε», δεν κατόρθωσε να έχει υπό έλεγχο και τις υποχρεώσεις, οι οποίες απέρρεαν από τη δική της χρήση…

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παραγόντων του Ερασιτέχνη, τα γραφεία έχουν ήδη αδειάσει σε επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς η εταιρεία, από την οποία πραγματοποιήθηκε η προμήθεια υπολογιστών και άλλων προϊόντων τεχνολογίας γραφείου, δεν εξοφλήθηκε ποτέ, με συνέπεια να σπεύσει να επανακτήσει τα προϊόντα, που προμήθευσε στην ΠΑΕ…

Πρόκειται για μία κατάσταση άκρως ενδεικτική του γεγονότος ότι η υπόθεση, σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν θνησιγενής και όχι μόνο εξαιτίας της αναβίωσης των τεράστιων χρεών της εποχής Παπαθανασάκη.

Πρόκειται για εικόνες και συνθήκες, οι οποίες συνιστούν όνειδος για τον Ηρακλή και το brand name του στον χώρο, προσβάλλοντας καταφανέστατα τον Σύλλογο.