- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μικρή η διαφορά με Μέξα και τα τηλεοπτικά

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θεόδωρος Δρακόπουλος κλήθηκε κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου να τοποθετηθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον προπονητή Κώστα Μέξα, ο οποίος μάλιστα παραβρέθηκε και στην εκδήλωση.

«Εγώ προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και τελικά θα πορευτούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε το τι ακριβώς θα γίνει»

Σ’ ότι αφορά τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τη δημιουργία του ρόστερ ο Θ. Δρακόπουλος αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρόβλημα με ποιους παίκτες θα παίξουμε. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Όμως υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό αυξάνονται τα τηλεοπτικά. Για να καταλάβετε, η Β’ Εθνική στο ποδόσφαιρο παίρνει 6 εκ. επιχορήγηση και το μπάσκετ 1,2 εκ. Θα πιέσουμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε πέσει και σε περίοδο εκλογών οπότε έχει παγώσει και λίγο το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε την κατάσταση.

Αν βγει η ΝΔ θα έχουμε θέμα, γιατί δεν ενισχύουν την ΕΡΤ τόσο πολύ οπότε θα είναι μειωμένα και τα μπάτζετ. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ήδη είμαστε σε επαφές και πιστεύω ότι αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι παίκτες που θα είναι Έλληνες. Θα περιμένουμε τα τηλεοπτικά για να πάμε στην απόκτηση των ξένων».