Κασσιμάτης: «Συμμετοχή όλων των Ηρακληδέων στην ΚΑΕ»

Ο στενός συνεργάτης ανέφερε ότι η κάθε μετοχή θα κοστίζει 30 ευρώ και κάλεσε όλους τους φίλους του Ηρακλή να βοηθήσουν καθώς “ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος”

Μπάσκετ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναλύθηκε και το πλάνο της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ Ηρακλής, δια στόματος του στενού συνεργάτη του Θόδωρου Δρακόπουλου, Νίκου Κασσιμάτη, ο οποίος παράλληλα επιχείρησε και κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να αγοράσει μετοχές (που θα βγουν στην αγορά στην τιμή των 30 ευρώ η μία) έτσι ώστε να επιτευχθεί το «όνειρο της πολυμορφικής συμμετοχής».

Αναλυτικά ο κ. Κασσιμάτης τόνισε:

«Θα θέλαμε να μπούμε σε ένα προχωρημένο στάδιο με την ΑΜΚ που δεν θα είναι για κεφάλαιο κίνησης αλλά για έργα που πρέπει να γίνουν. Ο κ. Δρακόπουλος δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αύξηση ΜΚ που θα οδηγήσει σε αύξηση πελατών αλλά και στην αναδιοργάνωση του γηπέδου μας. Χρειάζονται πολλά για να παίξουμε στην Α1. Και αποφασίστηκε η αύξηση του κεφαλαίου αλλά με μια προϋπόθεση: να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο μετοχικό κεφάλαιο. Η κάθε μετοχή ξεκινά από 30 ευρώ και ο καθένας μπορεί να πάρει όσες θέλει.

Οικονομική ανάλυση θα υπάρξει, όταν θα υπάρξει προϋπολογισμός και δούμε την ανταπόκριση του κόσμου. Θα δώσουμε το ποσό που θα μαζευτεί. Ένα άτομο δεν μπορεί να σηκώσει μια τέτοια δαπάνη. Ελπίζουμε να ανταποκριθούν όλοι έστω με το μικρότερο κονδύλι και να έχουν και τη δύναμη της φωνής μέσα στην ΚΑΕ.

Θα θέλαμε, πάρα πολλούς ανθρώπους μέσα και ας έχουμε εμείς λιγότερο από το 51%. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η διοίκηση για να φτάσουμε με σταθερά βήματα και αξιοπρέπεια τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα.

Η οικονομική προσφορά σας, θα είναι μεγάλη για να σταθούμε στα πόδια μας και να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν θέματα που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς με τη δική μας δύναμη θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και θα καταλάβουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Σας καλούμε να έρθετε κοντά και να βοηθήσετε».

Back to Top