SL2 και Football League ζητούν την άμεση υπογραφή τηλεοπτικών συμβάσεων

Οι δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες απαιτούν να κλείσει το ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Η επιστολή της Super League 2 και Football League προς την ΕΡΤ:

«Όπως γνωρίζετε, μεταξύ υμών και επτά Π.Α.Ε. – μελών της Super League είχε συναφθεί από 10.08.2018 προσύμφωνο, δυνάμει του οποίου, είχε προβλεφθεί η υποχρέωσή σας να παρέχετε συγκεκριμένα ποσά αμοιβών στις Π.Α.Ε. που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League 2 κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η διάρκεια ισχύος του εν λόγω προσυμφώνου έχει ήδη παραταθεί με την από 17.04.2019 τροποποίηση αυτού, έως την 15.06.2019».

Από τα καταλυτικά επιχειρήματα για την άμεση λύση του προβλήματος και την υπογραφή της σύμβασης είναι το ότι οι ομάδες πρέπει να οργανωθούν και να γνωρίζουν τα δεδομένα που θα ισχύσουν σε κάθε επίπεδο: «Επειδή οι ομάδες βρίσκονται προ της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει αδήριτη ανάγκη έγκαιρου προγραμματισμού και για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα να υπογραφεί η μεταξύ μας σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδω που αγωνίζονται στην Super League 2 με την ΕΡΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Στο τέλος σημειώνει το εξής: «Προ τούτο, παρακαλείσθε, όπως μας ορίσετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα συνάντησης, ώστε να προβούμε στην υπογραφή οριστικής σύμβασης παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Π.Α.Ε. της κατηγορίας Super League 2, η οποία θα αφορά την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top