- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανοικτοί σε προτάσεις και λύσεις οι φορείς του Συλλόγου

Το γεγονός ότι – εξ ανάγκης – το καθήκον εξεύρεσης λύσης για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας πέρασε στον Γυμναστικό Σύλλογο και – κατ’ επέκταση – στους υπόλοιπους φορείς του Συλλόγου, οφείλεται στην απενεργοποίηση και στην αδυναμία στον αντίστοιχο τομέα από πλευράς του μεγαλομετόχου της τωρινής ΠΑΕ.

Αυτό δεν σημαίνει, σε καμία των περιπτώσεων, ότι οι επιτελείς της «κυανόλευκης» πραγματικότητας θα κινηθούν κατά το δοκούν, επιλέγοντας όποια λύση κρίνουν αυτοί ως ορθή.

Βεβαίως και θα πάρουν την κατευθυντήρια γραμμή από τον κόσμο, μέσω της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης, αλλά και παραμένουν, παράλληλα, ανοικτοί για όποια επιμέρους συγκεκριμένη πρόταση τους καταθέσει οποιοσδήποτε παράγοντας της οικογένειας του Ημίθεου.

Είτε αυτή αφορά σε διαθέσιμο ΑΦΜ κάποιου σωματείου, είτε αφορά σε ανάληψη της ευθύνης χρηματοδότησης του project της επόμενης μέρας για την ομάδα, είτε – ακόμη – και για κάποια ιδέα συνέχειας του ποδοσφαιρικού «Γηραιού», η οποία δεν έχει πέσει ακόμη στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Ερασιτέχνης και οι λοιποί φορείς θέλουν προτάσεις και κυρίως επιζητούν προτεινόμενες λύσεις και επιλογές, αρκεί να είναι εφικτές, υλοποιήσιμες και να εξυπηρετούν το πλαίσιο των συμφερόντων και των αναγκών της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην παρούσα φάση, προσφέροντάς της ρεαλιστικά βιώσιμη προοπτική μέλλοντος.