Το κάλεσμα του Ομίλου 1899 για την παρουσίαση του βιβλίου για το μπάσκετ

Την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Μουσείο η παρουσίαση της ιστορίας του “κυανόλευκου” μπάσκετ.

Διάφορα

Η ανακοίνωση:

Ο ‘Όμιλος 1899’ με ιδιαίτερη χαρά καλεί τους φίλους του Ηρακλή αλλά και τους φίλους του μπάσκετ στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου ‘Η ιστορία του Ηρακλή στο μπάσκετ’. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου  στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου (Αγ.Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου).

 Πρόκειται για την πρώτη εκδοτική προσπάθεια του ‘Ομίλου 1899’  η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του Α. Οικονομίδη και περιλαμβάνει  πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

 Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ως ομιλητές, αθλητές που τίμησαν τη φανέλα του Ηρακλή όπως ο Α. Κυνηγόπουλος, ο Α. Μούμογλου, ο Κ. Μπογατσιώτης, ο Ι. Τσουμής, ο Λ. Παπαδόπουλος και ο Ν. Χατζηβρέττας.

 Στον προεκθεσιακό χώρο του μουσείου θα βρίσκεται το κύπελλο του πρώτου Πανελλήνιου πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Ηρακλής το ‘28 για να μπορούν να το θαυμάσουν, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του οι φίλοι του Ηρακλή.

 Η ημέρα της παρουσίασης είναι παράλληλα και η πρώτη ημέρα διάθεσης του βιβλίου. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους παραβρεθούν στο Ολυμπιακό Μουσείο να αποκτήσουν πρώτοι το βιβλίο.

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου θα προηγηθεί η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ Ηρακλής όπου ο κος Δρακόπουλος θα κάνει σημαντικές δηλώσεις.

 Με ιδιαίτερη συγκίνηση συμμετέχουμε στη χαρά όλης της οικογένειας του Ηρακλή πιστεύοντας ότι το βιβλίο αυτό συμβάλει στην προβολή του μεγαλείου του συλλόγου μας!

‘Όμιλος 1899’

Back to Top