Τέλος και το Ιδρυτικό – Ενώνει δυνάμεις με τον ΓΣ για την εξεύρεση λύσης

Η απενεργοποίηση της τωρινής ΠΑΕ διαλύει και τον ερασιτεχνικό φορέα της, με τους παράγοντές του να μπαίνουν και εκείνοι στη μάχη της επόμενης μέρας για το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της τωρινής ΠΑΕ (με την οποία συμφωνεί και το σύνολο των Ηρακλειδέων, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) να απενεργοποιήσει της συγκεκριμένη εταιρική υπόσταση («ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 – ΝΕΑ ΠΑΕ»), παύει να υφίσταται ως φορέας και το Ιδρυτικό Σωματείο, το οποίο αποτελούσε τον Ερασιτέχνη του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

Βεβαίως, αυτό δεν απασχολεί τους διοικούντες και τα μέλη του συγκεκριμένου οργάνου, καθώς το σημαντικό σε αυτήν τη φάση είναι να βρεθεί λύση διεξόδου για το ποδοσφαιρικό Τμήμα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει βιώσιμη προοπτική συνέχειας.

Προς αυτόν τον σκοπό, ο Νίκος Ποντίκης και οι συνεργάτες του συσπειρώνονται γύρω από την προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου, ενώνοντας δυνάμεις και προχωρούν σε συζητήσεις και ενέργειες για την επόμενη μέρα του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου.

Βεβαίως, θα συμβάλλουν σε όποιες διαδικασίες αφορούν στην τωρινή ΠΑΕ και είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Ιδρυτικού, ενώ δεν αποκλείεται, αν και εφόσον προκύψει νέο εταιρικό σχήμα, σε περίπτωση εξαγοράς νέου ΑΦΜ, το νέο Ιδρυτικό Σωματείο, το οποίο θα προκύψει, να διατηρήσει τον ίδιο διοικητικό κορμό του υπάρχοντος ερασιτεχνικού φορέα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top