Αρχίζουν οι επαφές για εξεύρεση λύσης στην «κυανόλευκη» οικογένεια

Προετοιμάζεται και η Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου, με αποκλειστικό αντικείμενο το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παρά το απροσπέλαστο εμπόδιο της… θερινής ραστώνης, στον Ηρακλή είναι απολύτως… εκπαιδευμένοι να περνούν δύσκολα καλοκαίρια, με αγωνιώδη αναζήτηση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ομοίως και φέτος – από τη στιγμή, κατά την οποία κατέστη αντιληπτό (κι ας μην το έχει παραδεχθεί δημοσίως ο ίδιος) ότι ο Τομ Παπαδόπουλος σήκωσε τα χέρια ψηλά – οι θεσμικοί φορείς του Συλλόγου ανέλαβαν δράση, στην προσπάθεια να βρούνε κάποια λύση για το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο.

Με αιχμή τις πρωτοβουλίες του Ερασιτέχνη, έχουν ήδη αρχίσει οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις φορέων και παραγόντων της οικογένειας του Ημίθεου, προκειμένου να αναδειχθούν – σε απολύτως ρεαλιστικό επίπεδο, αυτήν τη φορά – οι προοπτικές, που υπάρχουν για την ομάδα.

Στόχος των ιθυνόντων του «Γηραιού» είναι να παρουσιάσουν με απόλυτη λεπτομέρεια τις υπάρχουσες εκδοχές στον κόσμο, κατά τη Γενική Συνέλευση, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε εύθετο χρονικό διάστημα.

Στις επαφές αυτές, πέρα από τον Γυμναστικό Σύλλογο, εμπλέκονται το Ιδρυτικό Σωματείο της τωρινής ΠΑΕ, παράγοντες του Ηρακλή, οι οργανωμένοι οπαδοί, όπως και φορείς, που δεν προέρχονται από τον θεσμικό χώρο του Συλλόγου, αλλά από τον κόσμο του, όπως ο Όμιλος 1899 και η νεοεμφανισθείσα Λέσχη Φίλων Ηρακλή, η οποία, μάλιστα, έχει προαναγγείλει και πρωτοβουλία, η οποία αφορά στην πραγματοποίηση σχετικών επαφών.

Σχετικά Άρθρα

Η συνάντηση με Παπαδόπουλο και οι λόγοι, που οδηγούν σε αυτήν…

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Συνάντηση με τους φορείς και συνέντευξη Τύπου…»

Ποδόσφαιρο

Ισχυρός «πονοκέφαλος» για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Ποδόσφαιρο

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top