- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Ερασιτέχνης προετοιμάζει ανοικτή Γενική Συνέλευση για το ποδόσφαιρο

Το μόνο που δεν θα επιθυμούσε η διοίκηση του Γ.Σ. και το μόνο, που δεν χρειαζόταν, μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων, τα οποία έχει να διαχειριστεί, όσον αφορά στα δικά του Τμήματα και στις δικές του τεράστιες οικονομικές δυσκολίες – για τις οποίες ουδέποτε βρήκε την πολιτειακή υποστήριξη, που του είχαν υποσχεθεί – είναι να οφείλει να αντιμετωπίσει (για ακόμη μία φορά) και το θέμα επιβίωσης του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Μοιραία, όμως, ο Φώτης Θέος και οι διοικητικοί συνεργάτες του είναι υποχρεωμένοι από το καθήκον τους προς το Σύλλογο να αναλάβουν εκ νέου δράση και να επιχειρήσουν να συμβάλλουν καταλυτικά στην εξεύρεση λύσης για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ήδη οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη προπαρασκευάζουν τη σύγκληση ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης, όχι μόνο για τα μέλη του Συλλόγου αλλά και για τον κόσμο του Ημίθεου, ευρύτερα, ώστε να χαραχθούν οι κατευθυντήριες γραμμές δράσης για τη συνέχεια.

Η απόφαση του τι πρόκειται να συμβεί με το ποδόσφαιρο του Ηρακλή, θα πρέπει να αποτελέσει συνισταμένη της βούλησης όλης της «κυανόλευκης» κοινωνίας και αυτό επιχειρούν να εξασφαλίσουν αλλά και να συντονίσουν οι παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου.

Ήδη, για το συγκεκριμένο μέγιστο ζήτημα, έχουν αρχίσει η συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ φορέων και παραγόντων του Συλλόγου και αναμένονται εξελίξεις…