- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πάρτι από το πρώτο ημίχρονο

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Ξημερώματα ώρα Ελλάδος ξεκινά στην Βραζιλία το Κόπα Αμέρικα και θα ξενυχτήσουμε αρκετά το επόμενο διάστημα. Η διοργανώτρια είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ακόμα και χωρίς τον Νεϊμάρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα η απουσία του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν να λειτουργήσει ευεργετικά για την Σελεσάο, αφού πολλοί συμπαίκτες του έχουν βαρεθεί τα καμώματά του και την συνεχή προσπάθειά του να βρίσκεται στο επίκεντρο. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Τίτε συνέτριψε με 7-0 την Ονδούρα και έδειξε κεφάτη εν όψει της αποψινής πρεμιέρας στην φάση των ομίλων.

 

Η Βολιβία αποτελεί παραδοσιακά μία από τις πιο αδύναμες εθνικές ομάδες στην Λατινική Αμερική. Το γεγονός ότι στο ρόστερ της δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λέει πολλά για την δυναμική της. Κάθε νίκη της σε Κόπα Αμέρικα αποτελεί λόγο για εθνικούς εορτασμούς αφού συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Θα προσπαθήσει να χαλάσει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων αλλά το πιο πιθανό είναι να συμμετάσχει στο πάρτι που θα στηθεί στο Σάο Πάουλο.

 

Άθλιες οι αποδόσεις σε άσο και Over 2.5, πολύ χαμηλά και διάφορα combo. Θέλω να κάτσω να το δω, οπότε θα κάνω παιχνίδι με ρίσκο, περιμένοντας τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιιρίες στο bet-hoven.net [1]