- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο ΝΠΣ, η σύμβαση με το Πανθεσσαλικό και το εμφατικό “όχι” στο deal

Η ίδια η πραγματικότητα προδίδει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής προσέγγισης με τον Βόλο, στο θέμα της εξαγοράς της θεσσαλικής ΠΑΕ, προς χρήσιν του ΑΦΜ της.

Και δεν είναι μόνο οι επαναλαμβανόμενα αρνητικές δημόσιες τοποθετήσεις του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και μία δομική κίνηση για την επόμενη μέρα του Βόλου στη Super League, στην οποία προχώρησε η διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, υπέγραψε σύμβαση με την “Ελληνικά Ακίνητα Α.Ε.”, ώστε η θεσσαλική ομάδα να χρησιμοποιήσει τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, ως αγωνιστική έδρα, το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, εγκαταλείποντας το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, το οποίο χρησιμοποιούσε ως τώρα.

Προφανέστατα, αν και εφόσον η άλλη πλευρά έδινε έστω και μία πιθανότητα στην επίτευξη συμφωνίας με τον Τομ Παπαδόπουλο δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια δεσμευτική κίνηση αλλαγής αγωνιστικής βάσης για την ομάδα της…

Για του λόγου το αληθές, η επίσημη ανακοίνωση του ΝΠΣ:

“ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επειτα από την εξέλιξη αυτή, τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Βόλος θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας”.