Έμεινε με την… “αισιοδοξία” και όλα δείχνουν αποχώρηση…

Ο Τομ Παπαδόπουλος πήρε τον δρόμο της επιστροφής στις ΗΠΑ και θα πρέπει να συντομεύσει με την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης, ώστε να γίνει προσπάθεια – και πάλι από του φορείς του Συλλόγου – προκειμένου να περισωθεί η κατάσταση, στον βαθμό, που αυτό είναι εφικτό…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσο και να προσπάθησε να πείσει περί του αντιθέτου, με μία σειρά από ανακοινώσεις, όλα προδίδουν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος δεν έχει καμία λύση να προτείνει και να φέρει, αναφορικά με την επόμενη μέρα.

Ο μεγαλομέτοχος της νέας (και υπό διάλυση) ΠΑΕ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για της ΗΠΑ και την επιχειρηματική βάση του στη Φιλαδέλφεια, χωρίς να έχει πετύχει αυτό, για το οποίο αισιοδοξούσε, δηλαδή να εξασφαλίσει συμφωνία για τον ΑΦΜ του Βόλου ΝΠΣ.

Στην ουσία, απομένει μόνο μία δήλωση αποχώρησής και οριστικής απεμπλοκής του από τα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, προκειμένου να «τρέξουν» οι όποιες και οι όσες εξελίξεις είναι δυνατόν να «τρέξουν» από τους ανθρώπους του Συλλόγου, μήπως μπορέσει να περισωθεί – σε κάποιον βαθμό – η προοπτική της ομάδας.

Βεβαίως, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, απαιτείται ακόμη και αυτή, η επίσημη τοποθέτηση φυγής του Ελληναμερικανού να πραγματοποιηθεί σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα…

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top