Η βραδινή συνάντηση στον Βόλο και η αναμονή τελικών αποφάσεων

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, επαναδιαπραγματεύτηκαν με τον Αχιλλέα Μπέο και αναμένεται η τελική έκβαση…

Έχοντας φροντίσει να διαρρεύσει ότι «ξαναμπαίνουν» στο παιχνίδι των επαφών με την ΑΕ Καραϊσκάκης (παρά την αρνητική έκβαση της σχετικής βολιδοσκόπησης πριν από αρκετές μέρες), Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης επαναπροσέγγισαν τον Αχιλλέα Μπέο και επιχειρούν την τελική απόπειρα για συμφωνία με τον Βόλο ΝΠΣ.

Αμφότεροι οι παράγοντες του Ηρακλή βρέθηκαν χθες, μέχρι το βράδυ, στον Βόλο και είχαν συζήτηση και γεύμα… διαπραγμάτευσης με τον δήμαρχο της πόλης, επιδιώκοντας να καταλήξουν σε μία κοινή συνισταμένη συμφωνίας.

Πλέον, ο κόσμος του Ηρακλή δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει ανακοινώσεις για την τελική έκβαση της όλης υπόθεσης, οι οποίες αναμένεται να προκύψουν σύντομε, με τη λογική ότι ο Τομ Παπαδόπουλος προγραμμάτισε να αναχωρήσει αύριο, Παρασκευή, για τις ΗΠΑ.

Υ.Γ. Όσο για την υπόθεση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, τα πράγματα είχαν όπως ακριβώς τα παρουσίασε ο μεγαλομέτοχός της, Οδυσσέας Δράκος. Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν εκδηλώθηκε το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον, ο επιχειρηματίας από την Άρτα παραχωρούσε την ΠΑΕ στον Τομ Παπαδόπουλο με μικρό οικονομικό τίμημα, αλλά με την απαραίτητη προϋπόθεση της μη μετακίνησης της ομάδας από τη βάση της, κάτι, που δεν εξυπηρετούσε τον Ηρακλή… Έκτοτε, η περίπτωση Καραϊσκάκη, χρησιμοποιήθηκε από τους παράγοντες του Ημίθεου, μόνο ως προπέτασμα καπνού, ενόψει επαναπροσέγγισης με την πλευρά του Βόλου…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top