Στήριξη με διαρκείας στο νέο μπασκετικό οικοδόμημα!

Στο Ιβανώφειο σχεδιάζουν την ομάδα της Basket League, που θα βασιστεί σε ξένους με… ελληνική εμπειρία και πρωτοκλασάτους Έλληνες…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Κώστας Μέξας, εδώ και αρκετές μέρες, έχει πιάσει δουλειά και ετοιμάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς τις προτάσεις του για τη δημιουργία της νέας ομάδας, η οποία φιλοδοξεί να είναι άκρως ανταγωνιστική για την πρόκληση της Basket League.

Η φιλοσοφία του «κυανόλευκου» κόουτς αφορά στη δημιουργία ενός ρόστερ, το οποίο θα διακρίνεται από την παρουσία εμπειροπόλεμων από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ξένων και Ελλήνων παικτών πρώτης γραμμής, με στόχο να συνθέσουν όλοι μαζί ένα σύνολο, που θα εκπροσωπήσει ευπρόσωπα τον Σύλλογο στο ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα.

Στο Ιβανώφειο επισημαίνουν ότι, για να προχωρήσει θετικά το εγχείρημα και να μπορέσει ο Θόδωρος Δρακόπουλος να ανάψει το «πράσινο φως» για όλες τις επιλογές του κόουτς, απαιτείται η μαζική συμπαράσταση του «κυανόλευκου» κόσμου με την έγκαιρη αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Είναι δεδομένο ότι και πάλι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να συνεισφέρει οικονομικά, υπερβαίνοντας τις δυνάμεις του, όμως οι απαιτήσεις της κορυφαίας Λίγκας είναι διαφορετικές από το επίπεδο της Α2 και θα χρειαστεί «καύσιμο» ρευστότητας, προκειμένου να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

Οι Ηρακλειδείς λαχταρούσαν τόσα χρόνια να ξαναζήσουν στιγμές Α1, στιγμές Ιβανωφείου στη μεγάλη κατηγορία, στιγμές από τα ανεπανάληπτα παιχνίδια της εποχής Ίνγκραμ στο ιστορικό Κλειστό…

Έχουν, λοιπόν, κάθε διάθεση να αποδειχθούν έμπρακτοι αρωγοί της υλοποίησης αυτής της ίδια της επιθυμίας τους, στηρίζοντας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας την ΚΑΕ!

Ο Ηρακλής είναι πλέον στη Basket League και η ώρα για… «γούστα» έφτασε… Αρκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια, ώστε να έρθουν στο Ιβανώφειο, αυτοί που πρέπει να έρθουν… Όλοι διαρκείας για το μπάσκετ!!!

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top