- Bluearena - https://bluearena.gr -

No Marozsan, no win

Γράφει ο Άλκης Τσαβδαράς

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ) – ΙΣΠΑΝΙΑ (Γ)

 

Για τον 2ο όμιλο, Γερμανία και Ισπανία έκαναν το χρέος τους στην πρεμιέρα. Η μία νίκησε δύσκολα την Κίνα 1-0, η έτερη εξίσου δύσκολα (με ανατροπή από το 70’ και μετά), με σκορ 3-1 τη Νότια Αφρική. Φαβορί θεωρείται πάλι η Γερμανία, αν και τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο μονομάχοι έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Το γράψαμε και στο αφιέρωμα, το τονίσαμε και στην πρεμιέρα, η Ισπανία έχει ανέβει επίπεδο. Δεν είναι πλέον σάκος του μποξ. Ίσα-ίσα ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα στο τουρνουά.

 

Η Γερμανία θα παρέμενε φαβορί μόνο αν ήταν η Μάροζαν στην 11άδα. Το αστέρι των Γερμανίδων τραυματίστηκε στην 1η αγωνιστική και θα χάσει σίγουρα όλη τη φάση των ομίλων. Αυτή μπορεί να επηρεάσει στο μέγιστο την εικόνα της, διότι αν δεν βγει πρώτη, θα ακολουθήσει ένα σαφώς πιο δυσχερές μονοπάτι στη νοκ-άουτ φάση. Η Ισπανία περιμένει την ευκαιρία της. Η πρόκριση θα έρθει αν νικήσει απόψε, αλλιώς έχει στην τελευταία αγωνιστική την Κίνα. Η Τζένι Ερμόσο είναι αχτύπητη από την άσπρη βούλα. Δύο στα δύο πέναλτι είχε με τη Νότια Αφρική. Μερικές αδυναμίες στην άμυνα θα έχουν διορθωθεί μέχρι το βράδυ. Σίγουρα θα τη βολέψει το γεγονός πως ο αντίπαλος θα κάνει παιχνίδι. Γκαρθία και Πουτέγιας είναι τρομερές στο τρανζίσιον.

 

Στεκόμαστε στο 0-0 του Νοεμβρίου και στο πόσο ανεβασμένη θεωρείται η Ισπανία, όπως και στον τραυματισμό της Μάροζαν. Το 1.80, μόλις επισημοποιήθηκε η απουσία της, μετατράπηκε σε 2.10 στον «άσο». Μεγάλη διαφορά. Και η Ισπανία είναι έτοιμη για να αξιοποιήσει αυτό το χάντικαπ των Γερμανίδων.

 

ΥΓ1: Μύλος το Νιγηρία – Νότια Κορέα, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αουτσάιντερ η αφρικανική ομάδα.

 

ΥΓ2: Στο Γαλλία – Νορβηγία θα έψαχνα είτε το χαμηλό σκορ, είτε τον διπλασιασμό της απόδοσης για ένα και μόνο γκολ της Νορβηγίας. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά αξίζει. Είναι οντότητα η Νορβηγία. Θα δούμε. «Παίζει» πάντα και το Live.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα και μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιιρίες στο bet-hoven.net [1]