Τελευταία απόπειρα με ΑΕ Καραϊσκάκης και συμμετοχή στη SL-2

Ύστατη προσπάθεια για εταιρική μεταβολή και απαλλαγή από την υφιστάμενη ΠΑΕ, μέσω των επαφών με τους Αρτινούς…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα δείχνουν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει το απόλυτο αδιέξοδο, αναφορικά με το αύριο του Ηρακλή.

Έχοντας αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την τωρινή ΠΑΕ και ότι η μόνη προοπτική στο να συνεχίσει στα «κυανόλευκα» πράγματα, αφορά στην εξεύρεση λύσης μέσω της αλλαγής εταιρικών δεδομένων, φαίνεται ότι προχωρά σε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πλέον, συζητείται έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης ΑΦΜ από ΠΑΕ είτε της Super League 2, είτε και της Football League, μολονότι κάτι ανάλογο δεν είχε αποδώσει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η μοναδική περίπτωση, που υφίσταται, είναι να επιτευχθεί μία συμφωνία με ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία φέρεται να συζητά – τουλάχιστον – ενδεχόμενο παραχώρησης των εταιρικών δεδομένων της.

Αν προκύψει, έστω και την ύστατη στιγμή μια τέτοια συμφωνία, τότε ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στη SL-2 με «καθαρό» από χρέη ΑΦΜ και με προϋπολογισμένο όφελος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ύψους περίπου 800.000 ευρώ…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top