Η κατάσταση απαιτεί ρεαλισμό και άμεσο ξεκαθάρισμα

Ο Τομ Παπαδόπουλος δήλωνε ότι δεν έχει μάθει να χάνει, αν όμως δεν έχει πλέον να προτείνει κάτι, ο μόνος χαμένος από τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης θα είναι ο Ηρακλής…

Περισσότερο αναγκαίες από ποτέ είναι οι καθαρές τοποθετήσεις και οι καθαρές λύσεις για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, στο μόνο στο οποίο συμφωνεί με τον κόσμο του Συλλόγου (και με την κοινή λογική, άλλωστε) είναι ότι η παρούσα εταιρική κατάσταση δεν έχει κανένα μέλλον.

Από εκεί και πέρα, η αλήθεια (απολύτως αδιάψευστη) είναι ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να βρει τις λύσεις για να πάει η υπόθεση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου παρακάτω και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλη η «κυανόλευκη» κοινωνία απαιτεί γοργές αποφάσεις, έντιμο και ρεαλιστικό ξεκαθάρισμα.

Είχε δηλώσει δημοσίως ότι δεν έχει μάθει να χάνει, αλλά αν επιμείνει να παλεύει απλώς και μόνο για να μην αποδεχθεί την αστοχία του, τότε ο μόνος χαμένος θα είναι ο Ηρακλής και όχι μόνο ο ίδιος.

Εφόσον δεν έχει κάτι άλλο να προτείνει, το οποίο να προσφέρει αγωνιστική συνέχεια και προοπτική στην ομάδα, σε απολύτως ρεαλιστικό επίπεδο (μακριά από το κακό παράδειγμα τους εγχειρήματος με τον ΝΠΣ), οφείλει να τεθεί ενώπιος ενωπίω με τον κόσμο της ομάδας και να εξηγήσει ότι μέχρι εδώ φτάνει η προσπάθειά του.

Οι μεσοβέζικες επιλογές, απλώς, θα δώσουν την τελική ώθηση προς τον γκρεμό για τον Ηρακλή…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top