- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η τελευταία “ζαριά” του Τομ Παπαδόπουλου…

Ο Τομ Παπαδόπουλος εμφανίστηκε μόλις πέρσι στην πραγματικότητα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και έχει πίσω του μόλις μία αγωνιστική περίοδο ιδιοκτησιακής και διοικητικής θητείας.

Κατά γενική ομολογία, αλλά και κατά δική του δημόσια παραδοχή, τα πράγματα πήγαν κάκιστα, με συνέπεια να μην μπορεί και ο ίδιος να συνεχίσει να κουμαντάρει το «κυανόλευκο» σκάφος, υπό τις παρούσες συνθήκες, όντας – εκ των πραγμάτων – υποχρεωμένος να αναζητήσει λύσεις αλλαγής και απαλλαγής από την κατάσταση, την οποία έχει χρεωθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Το ότι την χρεώθηκε αποτελεί συνέπεια δικής του ευθύνης, καθώς υποτίμησε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις, τις οποίες θα καλούνταν να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν, διότι το παρόν είναι κρίσιμο και απολύτως καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας. Και σε αυτό το παρόν κυριαρχεί – σε μονοδρομική κατεύθυνση – η υπόθεση της διαπραγμάτευσης με τον Βόλο ΝΠΣ, με τελικό στόχο την εταιρική μεταλλαγή της ΠΑΕ Ηρακλής.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, για τον Τομ Παπαδόπουλο η επιτυχία στο επιχειρούμενο deal αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του να επιβιώσει στο project του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και να το πάρει από την αρχή, υπό εξαιρετικά ευνοϊκότερες, μάλιστα, προϋποθέσεις.

Το αν μπορεί να κάνει την απαιτούμενη υπέρβαση, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, στην παρούσα φάση, καθώς όλοι εμείς θα το πληροφορηθούμε και θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν «δεν του βγει η ζαριά», θα καταλάβουμε ότι δεν είχε τη δυνατότητα, αλλά τότε θα είναι αργά…

Αργά, όχι μόνο για όλο το «κυανόλευκο» περιβάλλον, που θα το πληροφορηθεί, αλλά και για τον ίδιο τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν έχει να διαχειριστεί άλλη επιλογή συνέχειας για το αύριο του «Γηραιού», ακριβώς διότι η κατάσταση της εταιρικής υπόστασης της ομάδας είναι απαγορευτική για συμμετοχή σε οποιαδήποτε κατηγορία…

Για τον Τομ, λοιπόν, έμεινε μία τελευταία σφαίρα στη θαλάμη. Και όπως όλοι στον Ηρακλή εύχονται να στοχεύσει σωστά, το ίδιο πρέπει και να εύχεται, αλλά και να πράξει ο ίδιος…