Η “συγκρατημένη αισιοδοξία” δεν συνεπάγεται βεβαιότητα…

Το θέμα του ΝΠΣ και οι επικίνδυνες παρανοήσεις…

Επειδή το διάστημα, στο οποίο εισερχόμαστε είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το μέλλον του Ηρακλή και ο κόσμος του – όπως είναι απολύτως φυσικό – αγωνιά, προσδοκώντας το καλύτερο και φοβούμενος το χειρότερο, θα πρέπει να διευκρινίσουμε, πού βρισκόμαστε και πού πατάμε.

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι βέβαιο στον ορίζοντα και όλη η υπόθεση της διαπραγμάτευσης με τον Βόλο βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Το να εκφράζει αισιοδοξία η «κυανόλευκη» πλευρά, αποτελεί τη μία μόνο παράμετρο της όλης ιστορίας και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η αίσια κατάληξη είναι απολύτως βέβαιη.

Όπως μπορεί να δικαιωθούν οι ευοίωνες εκτιμήσεις του μεγαλομετόχου του Ημίθεου, ομοίως (ο μη γένοιτο, βεβαίως) μπορεί το θέμα να «σκοντάψει» στις υψηλές απαιτήσεις της άλλης πλευράς ή – για να τα βλέπουμε από όλες τις διαστάσεις τους τα πράγματα – από την αδυναμία της από εδώ πλευράς να ανταποκριθεί στις οικονομικές ανάγκες ενός τέτοιου deal.

Μέχρι, λοιπόν, να προκύψει κάτι ανακοινώσιμο, θα πρέπει άπαντες να είμαστε επιφυλακτικοί, να καταγράφουμε τις εξελίξεις και να παραμένουμε απλώς και μόνο στο επίπεδο των σεναρίων και των πιθανολογιών, χωρίς να θεωρούμε απολύτως τίποτε ως δεδομένο…

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top