Διπλασιασμοί σε Nations League και Βραζιλία!

Μπορεί οι επιλογές μας να μην είναι πολλές την Πέμπτη, δυνατές επιλογές ωστόσο υπάρχουν. Κρατήσαμε δύο καλοπληρωμένα πονταρίσματα σε Nations League και Βραζιλία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ολλανδία – Αγγλία

 

Έδωσε τα διαπιστευτήρια της στον όμιλο του Nations League η Ολλανδία. Τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας, κερδίζοντας τόσο τη Γαλλία, όσο και τη Γερμανία. Έχουν αλλάξει εντελώς πρόσωπο οι «οράνιε», με τον Κούμαν να έχει επαναφέρει την νοοτροπία νικητή. Για τα προκριματικά του Euro 2020, μετράει ένα 4-0 επί της Λευκορωσίας και την ήττα με σκορ 3-2 από τη Γερμανία. Στον αντίποδα, η Αγγλία για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να ξεπεράσει την Ισπανία και τη φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία. Έβγαλε θέματα, κυρίως αμυντικά, ωστόσο οι πειστικές νίκες στα προκριματικά του Euro, έδειξαν πως ρολάρει. 5-0 επί της Τσεχίας και 5-1 επί του Μαυροβουνίου. Προφανώς και τα ενδιαφέρει τα «λιοντάρια» το τρόπαιο. Δεδομένων των εξαιρετικών επιθετικών γραμμών εκατέρωθεν, θεωρούμε το over 2.5 υπερβολικό πάνω από τον διπλασιασμό. Θα μπει στο κουπόνι μας.

 

Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο

 

Θεωρητικά έχει προβάδισμα η Σάντος μετά το πρώτο μεταξύ τους ματς των «16» του Κυπέλλου και το τελικό 0-0. Έδειξε να θέλει την ισοπαλία χωρίς γκολ και την πήρε. Εν τω μεταξύ, προέρχεται από το εκτός έδρας 1-0 επί της Σεαρά, τη στιγμή που εξακολουθεί να μετράει μόλις μία ήττα, εκείνη στο ντέρμπι μίσους με την Παλμέιρας. Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο Μινέιρο πλήρωσε την… φλυαρία της στο πρώτο ματς και τώρα χρειάζεται γκολ. Αυτά πάντως τα βρήκε με το τσουβάλι στο πρωτάθλημα, εκεί που προέρχεται από το 4-0 επί της Μασέιο. Οι φιλοξενούμενοι πάνε πλήρεις στο αποψινό παιχνίδι. Από τη στιγμή που η Σάντος έχει απουσίες και το διπλό δίνεται τόσο ψηλά, ποντάρουμε στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ +0,5.

 

Δες περισσότερα σημερινά προγνωστικά στο foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top