- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η μεγάλη (και η τελευταία) ευκαιρία του Τομ Παπαδόπουλου…

Οι φορές, κατά τις οποίες ο Τομ Παπαδόπουλος είχε εκφράσει παράπονα, σχετικά με τη στάση του περιβάλλοντος της ομάδας απέναντί του, δεν είναι λίγες. Δεν το επιχειρεί τόσο συχνά δημοσίως, αλλά στις ιδιωτικές συζητήσεις του εκφράζει το σχετικό παράπονο.

Βασικό επιχείρημα του μεγαλομετόχου είναι ότι η Πολιτεία και το ποδοσφαιρικό σύστημα δεν προάσπισαν την προσπάθειά του και από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να του καταδείξουν ότι δεν πρόκειται να του προσφέρουν ούτε δευτερόλεπτο χρόνου, ως περιθώριο διαχείρισης της χαοτικής κατάστασης, την οποία παρέλαβε.

Εν πάση περιπτώσει, όλα αυτά αφορούν στην απόλυτη αστοχία της χρονιάς, που έχει ήδη κλείσει, με καταστροφικές συνέπειες για τον Ηρακλή, την ώρα, κατά την οποία το ζητούμενο είναι – και πρέπει να είναι – το σήμερα και το αύριο της ομάδας.

Ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια και να είναι εκείνος, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά τα όσα συνέβησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Και επειδή σε τέτοιες κρίσιμες ώρες και αναλόγως κρίσιμες περιστάσεις, όπως ισχυρίζεται και ο λαός, «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», ανοίγεται για τον μεγαλομέτοχο «πεδίο δόξης λαμπρό»…

Επιτυγχάνοντας την υπέρβαση και κατορθώνοντας να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή «επόμενη μέρα» για την ομάδα και τον κόσμο της, αποδεικνύει στην πράξη ότι – πράγματι – διαθέτει και όραμα και προοπτική και την απαραίτητη οικονομική δυναμική για να στηρίξει το project του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και ότι – όντως – το περιβάλλον του Συλλόγου τον αδίκησε, κρίνοντάς τον από την πρώτη περίοδο παρουσίας του στα πράγματα της ομάδας.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει την ευκαιρία να πετύχει το deal και να φέρει τον Ηρακλή στη Super League, ανατρέποντας άρδην τα δεδομένα και τις προοπτικές, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τη δική του παρουσία σε εκείνη…

Ιδού η Ρόδος, λοιπόν…