Όχι στα περσινά λάθη, στη συγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος

Αυτήν τη φορά θα πρέπει να δοθεί χρόνος, για μελετημένες και εύστοχες επιλογές…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί τις προάλλες να επισημαίναμε ότι ένας βασικότατος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος η ιστορία, σχετικά με την οριστικοποίηση του σε ποια κατηγορία και υπό ποιο εταιρικό καθεστώς θα αγωνιστεί ο Ηρακλής τη νέα σεζόν, είναι το να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στη ριζική οργανωτική επανατοποθέτηση της ΠΑΕ, όμως δεν είναι μόνο αυτή η παράμετρος, η οποία απαιτεί άμεσες λύσεις.

Άπαντες γύρω από τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο έχουν αντιληφθεί πως το γεγονός ότι η συγκρότηση του ρόστερ δεν «βγήκε» στον Παύλο Μυροφορίδη, οφείλεται σε σημαντικότατο βαθμό στο γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν υποχρεωμένος να καλύψει μεγάλη απόσταση σε μικρό χρονικό διάστημα και με περιορισμένα εφόδια.

Όφειλε δηλαδή να προχωρήσει μέσα σε δύο εβδομάδες, σε κινήσεις, οι οποίες έπρεπε να απασχολούν επί δύο μήνες νωρίτερα τους επιτελείς της ομάδας, καλούμενος να συγκροτήσει ένα ρόστερ με ό,τι είχε πρόχειρο στο μυαλό του και χωρίς να διαθέτει τα φυσιολογικά περιθώρια χρόνου για μια ανάλογη αποστολή.

Αυτήν τη φορά δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο έχει πλησιάσει απειλητικά, ώστε να μην βρεθεί στην ίδια θέση όποιος ή όποιοι θα αναλάβουν το έργο να δώσουν υπόσταση στον αγωνιστικό τομέα του «Γηραιού», επιλέγοντας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν συνετά, με περιθώριο χρόνου και με στοχευμένη μελέτη και – φυσικά – μια τέτοια λογική προαπαιτεί τις ταχύτερες δυνατές εξελίξεις καθορισμού του επιπέδου, στο οποίο θα κληθούν να αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top