Συνάντηση, γεμάτη υπέρλαμπρη “κυανόλευκη” ποδοσφαιρική ιστορία (pics)

“Μάζωξη” στον Χορτιάτη για τους άσσους του ένδοξου παρελθόντος του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Άλλη μία σημαντική συγκέντρωση των σούπερ στάρ του “κυανόλευκου” παρελθόντος, διανθισμένη, αυτήν την φορά, από την παρουσία και του ανυπέρβλητου Βάσια!

Έδρα της συνάντησης, αυτήν τη φορά ο Χορτιάτης και η βουτιά στο ένδοξο παρελθόν του τρισμέγιστου Ηρακλή της δεκαετίας του ’80 και του ’90, με τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής (και όχι μόνο) να αναπολούν και να περνούν μια υπέροχη βραδιά δειπνώντας και συζητώντας.

Έδωσαν “παρών” ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Σάββας Κωφίδης, ο Γιώργος Καραΐσκος, ο Σάκης Αναστασιάδης, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Ορφανίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Τάσος Λευκόπουλος, ο Γρηγόρης Φανάρας, ο Στέργιος Κατσικάς.

Παρών – για μία ακόμη φορά – ο παλαιός έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Μαργαρίτης, αλλά και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας εκείνης της εποχής, Δημήτρης Πασβάντης.

Κοντά στους άσσους του παρελθόντος του Ημίθεου, βρέθηκε και ο πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α και φανατικός Ηρακλειδέας, Μιχάλης Γεράνης, ενώ οι… συνδαιτυμόνες δέχθηκαν τους τηλεφωνικούς χαιρετισμούς του Γιώργου Πλίτση και του Κώστα Μαλουμίδη, αλλά και την υπόσχεσή τους ότι στην επόμενη “μάζωξη” θα είναι παρόντες και οι ίδιοι.

Τα στιγμιότυπα της ιστορικής συνάντησης αστέρων του Ηρακλή, με πρόσωπα, που μα γυρίζουν σε ένα ένδοξο παρελθόν “κυανόλευκου” μεγαλείου:

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top