Προαπαιτούμενο της ολικής αναδιοργάνωσης, η επίσπευση των εξελίξεων

Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ, έως τώρα, ήταν απολύτως ανοργάνωτη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Βεβαίως και οι όποιες αναμενόμενες και προσδοκώμενες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δεν μπορούν να συντελεστούν από τη μία μέρα στην άλλη, σε καμία περίπτωση.

Ιδίως αν αυτές αφορούν σε διαδικασίες αλλαγής εταιρικού καθεστώτος, ιδιοκτησιακής συναλλαγής με άλλα σωματεία και σε υποθέσεις στις οποίες απαιτούνται φοροτεχνικές και νομικές παρεμβάσεις.

Ωστόσο, η οριστική λήψη απόφασης σχετικά με το προς τα πού πρέπει να κινηθεί το πράγμα για την επόμενη μέρα ομάδας και ΠΑΕ και η επίσπευση των όποιων προσεγγίσεων προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι στοιχεία απολύτως επιβεβλημένα.

Μη λησμονούμε ότι η ίδια η διοίκηση έχει αποδεχθεί ότι όλος ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού Ημίθεου απαιτεί δομική και εκ βάθρων αναδιοργάνωση στον διοικητικό τομέα, ώστε να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα, έστω και σε στοιχειώδες επίπεδο.

Η φετινή αδυναμία θα πρέπει να αποτελέσει οριστικά παρελθόν και παράδειγμα προς απόλυτη αποφυγή και, προκειμένου να συμβεί αυτό, θα απαιτηθεί χρόνος και πολλή δουλειά.

Κατά συνέπεια, η τελική έκβαση, που θα κρίνει το με ποιον τρόπο και σε ποια κατηγορία θα συνεχίσει από την επόμενη σεζόν το «κυανόλευκο» οικοδόμημα, θα αποτελέσει το προαπαιτούμενο για την εκκίνηση στον τομέα της αναδιοργάνωσης, με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος στην ολοκλήρωση αυτής εξίσωσης…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top