- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καρασαλίδης: “Σεβαστήκαμε τον Ηρακλή, γιατί υπάρχει συναίσθημα…”

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

«Εδώ και χρόνια εμείς προσπαθούμε να βάλουμε πλάτη όσο μπορούμε για τον Ηρακλή.  Είναι μια ιστορική ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων μας. Από τη στιγμή που από αυτή την πλευρά μπορούσαμε εμείς να βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση, νομίζω ότι κάναμε κάτι που θα έκανε πιστεύω ο οποιοσδήποτε στη θέση μας. Όλοι θέλουμε να βρει ο Ηρακλής το δρόμο του. Το ευχόμαστε. Από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε εμείς λίγο ακόμη υπομονή, πιστεύω κάναμε το αυτονόητο»

 

«Υπάρχει και το συναίσθημα»

Οσον αφορά στο γεγονός πως έχουν λαμβάνειν αρκετά χρήματα και πως έχει περάσει χρόνος από τότε που θα έπρεπε να είχαν πληρωθεί τα ποσά αυτά στους ποδοσφαιριστές, ο Καρασαλίδης έδωσε και την άλλη… όψη του νομίσματος: «Το επαγγελματικό είναι το ένα κομμάτι που αφορά στα χρήματα.

 

Υπάρχει όμως και το συναισθηματικό. Το πως νιώθεις και δένεσαι με μια ομάδα είναι κάτι άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε και δεθήκαμε με αυτή την ομάδα, περάσαμε πολύ όμορφα σ’ αυτή την ομάδα και μπορώ να πω ότι δώσαμε ότι είχαμε στην ομάδα.

 

Για το επαγγελματικό-οικονομικό νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Ας ευχηθούμε να έχει μια καλή κατάληξη η υπόθεση και για τις δύο πλευρές» κατέληξε.