- Bluearena - https://bluearena.gr -

Βρήκε ρυθμό, συνεχίζει με 2.00

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Η ομάδα του Νόρλινγκ λοιπόν προέρχεται από άνετη εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φάλκενμπεργκ. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Ελιονούσι. Ο Νορβηγός εξτρέμ βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και πέτυχε δύο γκολ για τρίτη σερί αγωνιστική! Έφτασε ήδη τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όσα είχε πετύχει σε όλη την περσινή σεζόν και μπορεί να κυνηγήσει το προσωπικό ρεκόρ του που είναι 17 γκολ με την φανέλα της Χόφενχαϊμ την σεζόν 2013-14.

 

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε αν ο Ελιονούσι δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του. Αλλά ακόμα κι αν ο πρώην του Ολυμπιακού ποδοσφαιριστής δεν βρει δίχτυα απόψε, ο σύλλογος της Στοκχόλμης είναι πιθανό να πανηγυρίσει την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα αφού αντίπαλος είναι η Σούντσβαλ.

 

Οι γηπεδούχοι συγκέντρωσαν οκτώ βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές και από εκεί και μετά, μηδέν…Η πρόσφατη εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Νόρσεπινγκ ήταν μάλιστα η τέταρτη συνεχόμενη, σε ένα διάστημα που έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ. Το πρόγραμμα μάλιστα εντός Μαΐου δεν ήταν τόσο δύσκολο ώστε να υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτό το αρνητικό σερί. Αντίθετα γίνεται πολύ δύσκολο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Σούντσβαλ και Μάλμε, στις οποίες η ομάδα του Σέντεργκρεν θα προσθέσει πιθανότατα…μηδέν βαθμούς στο ενεργητικό της.

 

Στο foxbet.gr [1] θα βρείτε περισσότερα προγνωστικά