Πατέλης: “Απαιτείται νοικοκύρεμα και πλάνο”

Ο γνωστός Ηρακλειδέας νομικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού, αναφέρθηκε στο πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θεόφιλος Πατέλης τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

«Στον Ηρακλή πολλά δε γίνονται καλά ή μάλλον το ερώτημα, που πρέπει να υπάρξει είναι τι γίνεται τελικά σωστά. Το πρόβλημα της ομάδας είναι πολυδιάστατο. Είναι ότι μπαίνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πόσο καιρό θα μείνουν, έρχεται για παράδειγμα ένας-δύο κάθονται ένα ή δύο χρόνια και φεύγουν. Δίχως να έχουν προοπτική.

Παράλληλα δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και το χρέος διογκώνεται. Κοινώς δεν υπάρχει κανείς προγραμματισμός».

Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε εν συνεχεία στο τι χρειάζεται ο Ηρακλής για να… αλλάξει σελίδα και να μην αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα.

«Από το 2011 και μετά δεν υπήρξε ούτε ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα. Με την ομάδα να μην ξέρει ποτέ που θα παίξει, σε ποιο Πρωτάθλημα θα αγωνιστεί. Αυτό που χρειάζεται είναι νοικοκύρεμα, έναν σοβαρό άνθρωπο που θα έχει πλάνο.

Οσον αφορά πάντως τα όσα ακούγονται για αγορά νέου ΑΦΜ δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και ποιος θα το κάνει. Και παλαιότερα είχαμε πάρει το ΑΦΜ των Ποντίων Κατερίνης και συσσωρεύτηκαν μετά από λίγο χρέη. Ο κόσμος κυριολεκτικά διψάει για έναν άνθρωπο, που θα τον κάνει και πάλι περήφανο. Ο κ. Παπαδόπουλος όταν ανέλαβε το καλοκαίρι ήμουν αισιόδοξος αλλά στη συνέχεια διαψευστήκαμε όλοι μας».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top